Τρίτη, Ιουνίου 14, 2011

Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές κατηγορούν τον Ομπάμα για τη στήριξη του στην Ελλάδα


Capttassos comments: γιατί ο θείος ΣΑΜ έχει φαγωθεί να μας βοηθήσει; γιατί δεν λέει πως;...και βέβαια δεν λέει το πως θα γίνει γιατί πολύ απλά ξέρει ότι την Ελλαδίτσα την κλέβουν ασύστολα...την ξέρει την λύση...διαγραφή χρέους γιατί ούτως ή άλλως τα έχουν πάρει τα λεφτά τους και με πολλούς τόκους. Το θέμα για τον θείο ΣΑΜ είναι ότι δεν θέλει να καρφώσει τους Γερμανούς (λυκοφιλία) και γιατί από αυτά τα λεφτά και κάποιοι δικοί του τρώνε....Ο χειρότερός του εφιάλτης είναι ότι αν δεν μας βοηθήσουν και εμείς ξεσπάσουμε, τότε η Ρώσικη αρκούδα θα ξανακατέβει στο Αιγαίο όπως είχε γίνει με Καραμανλή, ο οποίος όμως φαγώθηκε από μέσα με εντολή USA. Για ξυπνάτε παιδιά

  • (0)

«Ανεύθυνη πολιτική επιλογή»

Ανοιχτά κατά της πρωτοβουλίας του αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, για στήριξη της Ελλάδας, στρέφονται δύο γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. 

Σε επιστολή που έστειλαν προς τον πρόεδρο των Η.Π.Α τον κατηγορούν για ανεύθυνη πολιτική επιλογή σχετικά με την κρίση χρέους της Ελλάδας. Όπως δήλωσαν όσα χρήματα και αν δοθούν στην Ελλάδα, αυτή εν τέλει θα πτωχεύσει. Οπότε είναι επιζήμια η στήριξη που παρέχει ο πρόεδρος Ομπάμα στην ελληνική κυβέρνηση.

Η επιστολή των γερουσιαστών στάλθηκε κατόπιν της συνάντησης που είχαν Ομπάμα και Μέρκελ την προηγούμενη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον. Ο αμερικανός πρόεδρος ζήτησε από τη γερμανίδα καγκελάριο στήριξη και οριστική λύση του ελληνικού προβλήματος με όποιο κόστος και αν εμπεριέχει μία τέτοια λύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: