Δευτέρα, Ιουνίου 27, 2011

Η Κίνα θα δανείσει στις χώρες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα


capttassos.blogspot.com: οι παρακάτω δηλώσεις θα μπορούσαν να ονομαστούν ως ορθόδοξες....πολύ απλά οι Κινέζοι δεν θέλουν να αναπτύξουν το εμπόριο τους σε βάρος άλλων οικονομιών γιατί καταλαβαίνουν ότι θα τους γυρίζει ως οικονομικό μπούμερανγκ. Αυτή όμως η δήλωση ξεγυμνώνει τον Παπανδρέου που μας εγκλώβισε ο προδότης εντός ΔΝΤ, και ξεβρακώνει τελείως την Γερμανία η οποία παράνομα και εκτός Ευρωπαϊκών νόμων δεν τήρησε το εμπορικό και εξαγωγικό της ισοζύγιο.

++++++++++

Την πρόθεση της Κίνας να δανείσει ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα δανεισμού διατύπωσε ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο, από τη Βρετανία, όπου βρίσκεται στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης για εμπορικές και πολιτικές επαφές. Ο Κινέζος πρωθυπουργός σημείωσε ότι...



αυτό θα πράξει με την Ουγγαρία στις αρχές της εβδομάδας. Ο Γουέν Ζιαμπάο δήλωσε ότι η Κίνα δεν έχει καμία πρόθεση να επιδιώξει εμπορικό πλεόνασμα και ότι επιθυμεί για τη χώρα του μία βιώσιμη και ισορροπημένη εμπορική ανάπτυξη. Ο Κινέζος πρωθυπουργός βρίσκεται στη Βρετανία από το Σάββατο, για την Σύνοδο Βρετανίας - Κίνας.


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/06/blog-post_8583.html#ixzz1QSl7bkuL

Δεν υπάρχουν σχόλια: