Κυριακή, Ιουνίου 19, 2011

ΖΙΣΚΑΡ ΝΤΕ ΣΤΕΝ, ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΟΗΣΙΑ


Εχτές ο Ζισκαρ Ντε Στεν, που κάποιοι τον ονόμασαν ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ, πρότεινε να μας αφήσουν να πατώσουμε οικονομικά.

Σήμερα στον REAL FM στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή και του Ανδρέα Κωνσταντάτου ο κύριος Χρυσοχοϊδης μας είπε ότι πρέπει να γίνουμε μία γροθιά, τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως τώρα δεν μπορούν να αποδώσουν γιατί πολύ απλά η τωρινή Ελλάδα που χτίστηκε πριν 40 χρόνια χτίστηκε λάθος, και ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε το λάθος παρελθόν μας γιατί είναι σαν να γυρνάμε γύρω από τον εαυτό μας...........και στο τέλος θα ζαλιστούμε και θα πέσουμε.....

Μέσα σε όλα αυτά μάθαμε επίσημα ότι υπάρχει φαρμακολογία με την οποία μπορεί ο άνθρωπος να ξεχάσει του παρελθόντος τις άσχημες αναμνήσεις.

Στα διαδικτυακά ειδησιογραφικά έντυπα διαβάζουμε για τις ΜΚΟ της μανούλας του Πρωθυπουργού μας ΓΑΠ, κάποιοι Έλληνες στρατιωτικοί μας θυμίζουν για κάποιες ύποπτες συμφωνίες του κυρίου Παπούλια και του Ανδρέα Παπανδρέου όταν ο πρώτος ήταν ΥΠΕΞ και συμφωνούσε με τους Τούρκους για την συν διαχείριση στο Αιγαίο ενώ η Σύμβαση της Λωζάνης καθαρά λέει το αντίθετο, και βεβαίως κάποιοι που έκλεψαν εμπράκτως είναι ακόμα εκτός φυλακής (βλέπε Τσοχατζόπουλος, κομματόσκυλα από όλα τα κόμματα που είχαν σχέση με όλα τα τελευταία σκάνδαλα).

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να αποκωδικοποιήσουμε τα άνωθεν.

Ζισκαρ Ντε Στεν: φαινομενικά έχει δίκιο, αλλά ως πότε θα είμαστε εμείς οι Έλληνες χάνοι? Πότε θα μάθουμε να διαβάζουμε πίσω από τις λέξεις? Το αν είναι ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ή όχι, αυτό θα το αποδείξει η ιστορία, και όχι τα παπαγαλάκια όσων κυβερνούν κατα το δοκούν. Για μένα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ, είναι ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΣ. Γιατί? Απλά γιατί όταν κάποιος άλλος ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ (από κάποιους χάνους Έλληνες - είδατε πόσο εύκολα χαρίζουμε παρατσούκλια?) Κωνσταντίνος Καραμανλής μας έβαζε στην Ευρώπη, δεν μας έβαζε με τίμιους όρους, αλλά με αποικιοκρατικούς και απεχθείς όρους. Ναι μεν αντλούσαμε δάνεια και επιχορηγήσεις, αλλά απεμπολούσαμε αγροτικές και κτηνοτροφικές παραγωγές, κλείσαμε ναυπηγεία, εξαφανίσαμε σχεδόν την Εμπορική Ναυτιλία που κουβαλούσε την Ελληνική σημαία στην πρύμνη μας, μας πίεσαν να διώξουμε εργοστάσια και βιομηχανίες. Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, δεν γράφονται σε ένα τέτοιο άρθρο γιατί πολύ απλά το κείμενο θα γίνει τεράστιο. Άρα, ας μας κάνει την χάρη ο ΔΡΑΚΟΥΛΟ-ΝΤΕ ΣΤΕΝ, και ας ξανα πεθάνει στο κλουβί του.

Χυσοχοϊδης: καταλάβαινε τι έλεγε? κανονικά πρέπει να απομαγνητοφωνίση ένας εισαγγελέας τα όλα όσα είπε, και να τον χώσει φυλακή, γιατί αποδέχεται ότι όλα όσα έλεγαν (και πριν τις εκλογές) ήταν ψέμματα, και ότι πριόνιζαν την προηγούμενη κυβέρνηση για να πέσει. Δεν γνώριζαν ότι η Ελλάς έχει χτιστεί λάθος όλα αυτά τα χρόνια? Μετά την πτώση της χούντας πόσα χρόνια είχαμε ΠΑΣΟΚ, και πόσα χρόνια είχαμε ΝΔ? Δεν ήξεραν ότι πλέον η η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ δεν παράγει τίποτα, και ότι όλοι τους (όλα τα κόμματα) το βούλωναν και στην ουσία έσπρωχναν όλη την Ελλάδα εντός Αθήνας, ότι η επαρχία ερήμωσε, και ότι πλέον δεν παράγαμε τίποτα? Για πόσα χρόνια θα άντεχε το κράτος χωρίς να παράγει πρωτογενές έργο? Ως πότε θα ζούσαμε με δουλείες του ποδαριού και με εργασίες μεσαζώντων? Δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι οι δρόμοι είχαν γεμίσει μαγαζιά τα οποία πουλούσαν τα ίδια προϊόντα σε έναν μικρό πληθυσμό?

Δεν υπάρχουν σχόλια: