Τετάρτη, Μαΐου 20, 2009

Αν ειναι αλήθεια, γιατι κάποιος δεν κάνει κατι?

Τετάρτη, 20 Μάϊος 2009

Αυτό και αν είναι σκάνδαλο που το καλύπτουν

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ; ΟΥΤΕ ΤΑ PORTAL;


Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Ο Μιχάλης Λιάπης κάνει την σκανδαλώδη σύμβαση του ΟΣΕ με την κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ-ΤΕΡΝΑ και siemens. Το θέμα αφορά στον προαστιακό και το κρατάει στο συρτάρι του ο Δημήτρης Οικονόμου που έχει το θέμα του Ζαχόπουλου.
Αν και το έχει στο συρτάρι του πάνω από 7 μήνες εν τούτοις δεν αποφασίζει να το στείλει στην βουλή για να ξεκινήσει η προανακριτική. Την κρατάει την υπόθεση. Μπλεγμένοι μέσα είναι ο Μπόμπολας που έχει τον Άκτωρα και η siemens αλλά και η εταιρεία ΤΕΡΝΑ που είναι του Γ.Περιστέρη. Ο τελευταίος μένει στην ίδια πολυκατοικία με...


τον Σταύρο Ψυχάρη και είναι φίλοι και κολλητοί. Το θέμα είναι τεράστιο αλλά δεν πήρε τις διαστάσεις που έπρεπε γιατί τα συγκροτήματα ΔΟΛ και Μπόμπολα έπρεπε να το θάψουν αφού τους αφορά άμεσα. Ο Μιχάλης Λιάπης θα είχε την δυσκολότερη περίοδο της ζωής του αλλά ...πάπαλα την γλίτωσε. Και από την δικαιοσύνη και από τα ΜΜΕ. Και ο πρωθυπουργός είχε ενημερωθεί και γιαυτό τον έβγαλε έξω από την κυβέρνηση. Είδατε τον Λιάπη να διαμαρτύρεται; Και αν έφθανε στην βουλή αυτό το θέμα θα μιλούσαμε για μεγάλο σκάνδαλο που θα ακουμπούσε τον συγγενή του πρωθυπουργού. Οπότε μπήκε λουκέτο στην βουλή και τέλος. Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη πρόλαβε και ενημέρωσε τα αρμόδια ...πρωθυπουργικά γραφεία.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: