Πέμπτη, Μαΐου 28, 2009

Αυτοί είναι οι Οικολόγοι-Πράσινοι - Για να τελειώνει το παραμύθι και με αυτούς

Πέμπτη, 28 Μάϊος 2009


Για να τελειώνουμε με ένα ένα τα κόμματα και να μην μας λέτε γιατί επιλέγουμε την παραλία
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος των Οικολόγων -Πράσινων είναι στην φωτογραφία στην Θεσσαλονίκη, 13 Νοεμβρίου 2006 στο εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ήταν εκεί στην παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», ενός βιβλίου που αξιοποιείται έντονα από τη σκοπιανή προπαγάνδα για την απόδειξη ενός παιδικού παραμυθιού που ...
γίνεται πιστευτό από όλους όσοι αγνοούν την Ιστορία. Δηλαδή, για την ύπαρξη «μακεδονικού» έθνους διάφορου από το ελληνικό. Εννοείται ότι δεν πρόκειται για ελληνικό αναγνωστικό, αλλά για εγχειρίδιο γραμμένο στο ιδίωμα των Σκοπίων. Δίπλα στο πάνελ ένα πανό όπου δέσποζε το πρόσωπο του Γκότσε Ντέλτσεφ, του εθνικού ήρωα της FYROM. Ανάμεσα στους παρουσιαστές του βιβλίου ο εκπρόσωπος του κόμματος Ουράνιο Τόξο κ. Βοσκόπουλος που αυτοπροσδιορίστηκε ως «εθνικά Μακεδόνας για πολιτικούς λόγους», ο κ. Ονσούνογλου που συστήθηκε ως «Οθωμανός», ο κ. Τριαρίδης που είπε ότι είναι «ελληνόγλωσσος Σαλονικιός» και... ο κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος! Ο εσχάτως διάσημος επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων.
Πόσες φορές έχουμε πει για την σχέση του Τρεμόπουλου με το "Ουράνιο Τόξο;"
Και βέβαια ο Καφετζόπουλος και οι λοιποι δεν γνωρίζουν τι πραγματικά πρεσβεύει αυτό το κόμμα. Η βιτρίνα είναι... (πληρέστερο ρεπορτάζ στην espresso)

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: