Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

Γιατί κύριε Τσίπρα σας καταγγέλω


Κύριε Πρωθυπουργέ

O υπογράφων όταν εσύ "ανατίναζες με τις αποχές" τις Πανελλήνιες εξετάσεις, ήταν στον Έβρο (πανω στο ποτάμι) και φύλαγε Θερμοπύλες όταν ένας άλλος αμφιβόλου ηθικής Πρωθυπουργός που ακούει στον όνομα Ανδρέας Παπανδρέου προκάλεσε τον παρολίγο πόλεμο με τους Τούρκους. Το θυμάσε το ΣΙΣΜΙΚ?

Ας μην αναλωθούμε τώρα γιατί προκάλεσε τον παρολίγο πόλεμο αναγάζωντας τους μη έχωντες "ΒΙΖΜΑ" να ζούμε απάνθρωπα για 11 μήνες για την πατρίδα. Για μια πατρίδα που ίσως αξίζει να πεθάνει κανείς, αλλά όχι γιατί καποιος πήγε κόντρα στο Παγκόσμιο σύστημα για προσωπικό ώφελος.

Στο διαδίκτυο, και μάλλον δεν είναι ψέμματα, μιας και όλοι οι πολιτικοί πιστεύετε πως είστε καλύτεροι από εμάς, βρήκα την δική σου θητεία και  σου την παραθέτω:

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πρόεδρος Συνασπισμού. ΝΑΥΤΗΣ. Την άνοιξη του 2003 είχε επιλεγεί να υπηρετήσει στο Στρατό Ξηράς, όμως με “μέσο” στην τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα στο Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, ξανάβαλε “μέσο” για τη μονάδα του: τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στην “ακριτική” Λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Την άνοιξη του 2004 χρησιμοποίησε ένα νόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Έτσι λοιπόν απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και μετά τις εκλογές ξαναγύρισε στις τάξεις του Ναυτικού. Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες και εκεί που χρωστούσε έξι (6) μήνες, υπηρέτησε τρεις (3)… Ο ίδιος αναφέρει για τους τελευταίους του μήνες: «είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!». Συνολικά υπηρέτησε 15 μήνες και απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004, δηλαδή πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν απώλεσες και δεν είπες όχι στις σειρήνες του ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ της κοινωνικής τάξης που αντιπροσωπεύεις. Αν είναι ψέμματα, τότε πεδίο δόξης λαμπρό να βγεις να το διαψεύσεις.

Τώρα θα ήθελα να καταλάβω πως εσύ, ο οπαδός του Σλάβοϊ Ζίζεκ, κάποιες κακές γλώσες λένε ότι είναι ο πνευματικός σου πατέρας, θα μπορέσεις να κάνεις ένα ΤΙΜΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ και ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τους πραγματικούς σκύλους της Ευρώπης. Όντως μας έχουν κατακρεουργίσει.....αλλά ο δικός σου ο δρόμος.....ο δρόμος του ΖΙΖΕΚ θα βγάλει κάπου?

Πως θα μπορέσεις να γίνεις ένας τίμιος κυβερνήτης, δημοκρατικός, και θεματοφύλακας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ όταν ήδη τα ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ σου μέλη έχουν ξεκινήσει τον βρώμικο πόλεμο μέσω διαδικτύου και το οποίο έρχεται σε αρμονία με τα όσα λέει ο Σλάβοϊ Ζίζεκ.

Αυτός λοιπόν ο μισάνθρωπος λέει τα εξής, (το link από το βιντεο σου το παραθέτω. Αν πάλι κάτι δεν κατάλαβα καλά ή το βιντεο είναι μοντάζ από ΜΕΓΚΑΛΟ κανάλι βγες για να μας ηρεμήσεις):

1_ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΑΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: Ο ΖΙΖΕΚ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
Γιατί άραγε σας θεωρούν επικίνδυνα μυαλά και πολιτικούς? Για τις αριστερές και μόνο απόψεις σας? Άσε καλύτερα προτιμώ το ΚΚΕ, τουλάχιστον αυτοί δεν μιλάνε για καυτά μαχαίρια και εξτρεμισμούς. Η Ελλάδα και οι λαοί δεν χρειάζονται εξτρεμιστικές επαναστάσεις, χρειάζονται ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με όλη την σημασία της λέξης. Ανθρώπους με λαμπρά μυαλά και όχι εξτρεμιστικά.

2_ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΝΑΥΣΑ.
Εδώ ο μεταφραστής αυτοκτόνησε και τα κάδρα στο μέγαρο του ΚΚΕ πέφτουν ανάσκελα. Καταλαβαίνεται τι λέτε; Καταλαβαίνεται ότι σπέρνεται θύελες; Από πότε η δημοκρατία χρειάζεται βάναυση δράση; Τι σημαίνει αδίστακτος πραγματισμός; Εγώ ήξερα την αντικειμενικότητα. Ο πραγματισμός χρησιμποποιείται και από την σημερινή εξουσία των Εθνών, άρα τι διαφορά έχεις από αυτούς; Στην Βενεζουέλα αδίστακτη πραγματικότητα ξέρεις τι σημαίνει; οι δημόσιοι υπάλληλοι μπουκάριζαν στα σπίτια των ιδιωτικών υπαλλήλων να τους κλεψουν τον μικρό μισθό και τρόφιμα που είχαν γιατι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είχαν λεφτα μιας και ο Μαντούρο δεν τους πληρώνει.

3_ ΤΟ ΚΑΙΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ. Η ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Καταπληκτικό, από πότε η αρετή επιβάλει τρόμο; ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να μας βάλεις στην διαδικασία της τρομακτικής επανάστασης; τι θέλεις δηλαδή να δεις; να δολοφονείται άλλος ένας ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ; θες να δεις κι άλλη έγκυο υπάλληλο να καίγεται μέσα σε τράπεζα;

4_ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΠΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ.
Δεν μπορώ να σχολιάσω, μου είναι αδύνατον

5_ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ, Η ΚΟΥΒΑ ή ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ 
όταν ζήτησες την ψήφο μας δεν μας είπες οτι θα μας κάνεις ΚΟΥΒΑ, ΒΙΕΤΝΑΜ και ΒΕΝΖΟΥΕΛΑ, ας μην το αναλύσουμε κι άλλο.....χάνει από παντού.....τι μας ζητάς; ένοπλο αγώνα;...αυτά τα κράτη αυτοκαταστράφηκαν, κατάφεραν να χάσουν το δίκιο τους, αφού έγιναν το παίγνιο μεταξύ ΗΠΑ και ΡΩΣΙΑΣ, αυτό θέλεις και για εμάς;

6_ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΡΙΧΝΕ ΣΚΟΝΗ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ.
Έστω και μεταφορικά να τα λέει, όταν εσύ ασπάζεσαι τέτοιες απόψεις, πως περιμένεις να κάνεις τίμιο διάλογο με κάποιους που έχουν και το καρπούζι αλλά και το μαχαίρι; δεν είναι κουτό; δεν είναι επικίνδυνο; ΠΛΑΣΕΜΠΟ πολιτική υποστηρίζεις;

7_ ΑΚΟΥΓΕΣΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΕΛΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΖΙΖΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ.
Ειλικρινά περίμενες καλύτερη αντιμετώπιση από τους Ευρωπαίους;

8_ ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΖΙΖΕΚ ΛΕΕΙ: ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ή ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ή ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ.
Δηλαδή και τα δύο το ίδιο είναι για τον ΖΙΖΕΚ;

Κλείνωντας να σου υπενθυμίσω μιας και έχετε αμολύσει τον θυληκό ΣΤΑΛΙΝ και που ακούει στο όνομα ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ (με συναγωνισμό από την ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ.....έγινε κι αυτή αριστερή) , ότι ουδείς αναμάρτητος, ούτε κι εσείς,

Ο πατέρας σου έπαιρνε τεχνικά έργα από την παράνομη κυβέρνηση της Χούντας; σωστό ή λάθος; (εγώ το καταλαβαίνω, τι να έκανε ο άνθρωπος, να πείναγε? - σωστό), κάποιοι άλλοι όμως ORIGINAL αριστεροί όχι μόνο έχασαν την περιουσία τους, βασανίστηκαν βάναυσα. Το αδίκημα δεν είναι να προσπαθείς να σώσεις την επιχείρησή σου έστω και επι Χούντας, αλλά τουλάχιστον μην προσδιορίζεσαι ως αριστερός.

Η ΖΩΟΥΛΑ αποδέχτηκε η μανούλα της να παίρνει παράνομη σύνταξη. Μπράβο!!!! Εσύ κάποτε φώναζες για την νομιμότητα και την ηθικότητα.

Επίσης όταν ο ΓΑΠ ψέλησε την λέξη δημοψήφισμα εναρμονίστηκες απόλυτα με την ΝΔ και τους Ευρωπαίους που έλεγαν ότι θα πτωχεύσουμε πριν καν πάμε στις κάλπες, κάλτσες, πες ότι θες.

Φοβούμαι ότι πολύ γρήγορα θα βλέπουμε τάγματα εφόδων μεταξύ της Χρυσής Αυγης και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην μου πεις ότι δεν έχετε τάγματα, απλά ακόμα είναι μέσα στα πανεπιστήμια και σπάνε τα κεφάλια όσων δεν συμφωνονούν μαζί σας.

Ο Σεφέρης είχε πει ότι ευνουχισμένοι διανοούμενοι γινονται μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες για να καταντήσει ο άνθρωπος πραμάτεια. 

Για να θυμίσω σε όλους μας, η δημοκρατία είναι τόσο απλή που χωράει σε ένα φύλλο χαρτί. Η δημοκρατία είναι μία απλή μέθοδος, όχι εξτρεμιστική, με στόχο να αυτο-κυβερνηθεί ένα σύνολο ανθρώπων. Είναι μία διαδικασία που μοιράζει την πολιτική ισχύ, την εξουσία, σε όλα τα μέλη του συνόλου εξίσου. Η δημοκρατία προβλέπει ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΟ, την γενική συνέλευση όλων, η δημοκρατία αλλάζει διαρκώς τους θεσμούς της γιατί η δημοκρατία αποτελείται από ανθρώπους που δεν είναι τέλιοι.

Η δημοκρατία δεν εκλέγει ποιοί θα έχουν αξιώματα, γιατί αυτό ονομάζεται ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ, στην δημοκρατία η ανάδειξη στα αξιώματα γίνεται με κλήρο, όχι με εκλογή. Η θητεία ποτέ δεν υπερβαίνει το ένα έτος, κανείς δεν είναι ποτέ στο ίδιο πόστο.

Νομοθέτες είναι όλοι οι πολίτες. ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ γίνονται όλοι οι πολίτες, ειτε με κλήρωση, είτε εκ περιτροπής. ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ και ΔΙΚΑΣΤΕΣ δεν γίνεται καμία οργανωμένη ομάδα (βλέπε τα κόμματα) γιατί αυτό ονομάζεται ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ. 

Η δημοκρατία επειδή ξέρει ότι πάντα θα απειλείται και από τον πολύ πλούτο αλλά και από την πολύ φτώχεια παίρνει μέτρα για να μην υπάρχει τίποτα από τα δύο. Η δημοκρατία δεν είναι οικονομικό σύστημα ούτε πιστεύει σε δόγμα (σοσιαλισμός, κομμουνισμός, καπιταλισμός, ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ, κτπ). 

Εσύ τώρα πιστεύεις ότι είσαι Πρωθυπουργός σε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ? πιστεύεις οτι θα συνεργαστείς με ξένα κράτη που έχουν δημοκρατία? πιστεύεις ότι έχουμε τέτοια δύναμη να αποφύγουμε εθνικές τραγωδίες αφού ζούμε στην πιο επικίνδυνη γωνία του πλανήτη? μήπως θα πρέπει να δημιουργήσεις συμμαχίες και όχι αψυμαχίες;

πιστεύεις ότι εμείς οι ίδιοι πραγματικά δεν είμαστε ή δεν θα γίνουμε προστάτες του σπιτιού μας όταν δημιουργείς καταστάσεις εγχώριου πανικού? Ζούμε σε άλλο πολίτευμα, κεκαλημένης ολιγαρχίας, στης οποίας θέλησες να γίνεις Πρωθυπουργός και αποδέχτηκες ως βουλευτής. 

Άρα πρέπει να προσπαθήσεις για το καλύτερο μέσα από το υπάρχον σύστημα τουλάχιστον χωρίς να διχάσεις και χωρίς να τρομοκρατήσεις....και το βασικότερο χωρίς ρεμβασισμό, 

αν καταφέρεις να συλλάβεις όσους ξέσκισαν πραγματικά το βαρέλι με το μέλι, και όχι αυτούς που ίσως έγλυψαν λίγο, θα είναι ότι καλύτερο,

αν κάνεις έρευνα, το μέλι το έχουν γλύψει από όλα τα υπάρχοντα κόμματα, ακόμα και από το δικό σου.

Αυτά για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα. Συγνώμη για τον ενικό αλλά ως εξτρεμιστής αριστερός δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα

Όσο για μένα.........τόσα χρόνια πάνω στα καράβια είχα την ευθύνη 25 ανθρώπων κουβαλώντας μέσα από αφρισμένες θάλασσες, μέσα απο πειρατικές επιθέσεις, και με φορτία που αξίζουν όσο η Ελλάδα, ποτέ δεν απογοήτευσα κανέναν. Ξέρεις γιατί? Γιατί πολύ απλά ξέραμε ο καθένας μέχρι που φτάνουμε, προσπαθούσαμε να είμαστε αντικειμενικοί και οι πράξεις μας ήταν με γνώμονα τα χρηστά, τα ανθρώπινα ήθη και έθιμα.

Τα μοναδικά γεννητικά όργανα που θέλαμε να κόψουμε ήταν των πειρατών που ήθελαν να μας σκοτώσουν. Αλήθεια, η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, εσυ, και η αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ μας θεωρείται πειρατές?




https://youtu.be/gZPMtxESZfI

https://www.youtube.com/watch?v=gZPMtxESZfI


Δεν υπάρχουν σχόλια: