Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2015

Max Keizer: «Θα σκάσει η παγκόσμια φούσκα των 200 τρισ.δολαρίων με πυροκροτητή την Ελλάδα»!


Με βάση το κάτωθι κείμενο, θα πρέπει η Ελλάς να καταγγείλει τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα λόγια ανήκουν σε κάποιον που ήταν υφυπουργός Οικονομικών της Αμερικής. Εδώ θα πρέπει να θυμόμαστε ότι κανένας Αμερικάνος δεν βγαίνει ποτέ να μιλήσει εναντίον της χώρας του, πόσο μάλλον πρώην υφυπουργός. Στην Αμερική, όταν ομιλούν για εξωτερική πολιτική, και πόσο μάλλον για Ρωσία, δεν ομιλούν αντίθετα προς τα συμφέροντα της Αμερικής, εκτός και αν γίνεται διασπορά παραπλανητικών πληροφοριών.

Άρα; γιατί τα λέει αυτά; μήπως μας παρασύρει με πλασέμπο οδηγίες για να πέσουμε στην παγίδα των ΗΠΑ; μήπως η βαρβάτη παγίδα βρίσκεται καλά κρυμμένη μέσα σε επαναστατικά λόγια; μήπως μας έχουν προσφέρει μία εύκολα να την δούμε παγίδα (οικονομική ασφυξία και εναντίωση στην υπάρχουσα Ευρωπαϊκή ηγεσία) για να γίνουμε σφαίρα στο όπλο των ΗΠΑ εναντίων των κρατών που θέλει να χτυπήσει? βλέπε Ρωσία.

Μήπως επαναλαμβάνεται το σλόγκαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο που τότε μας έριξαν στην αγκαλιά του υποτιθέμενου αντι-Αμερικάνου Ανδρέα, ενώ ήταν ο ίδιος το εργαλείο των Αμερικάνων;

Πως εμείς θα σώσουμε τον κόσμο από έναν παγκόσμιο πόλεμο αν φύγουμε από το Ευρώ; και αν δανειστούμε από την Ρωσία; όπως και να το δεις δεν στέκει.

Μα ήδη η Ρωσία αρνείται να βοηθήσει, και μας συμβουλεύει να παραμείνουμε στην ένωση και να τα βρούμε με τους εταίρους μας. Η Ρωσία όπως δηλώνει μπορεί να βοηθήσει αν εμείς βρούμε κοινό σημείο συνάντησης με τους εταίρους. 

Βέβαια η Ρωσία βρηχάται και λέει μην τυχόν και ακουμπήσεται την Ελλάδα, όχι γιατί μας αγαπάει, απλά γιατί ξέρει ότι αν βγούμε από το Ευρώ τότε θα είμαστε έρμεο των Τούρκων μέσω ΗΠΑ και των τάχαμου ΦΙΛΟ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ χωρών που θα μας χτυπήσουν.

Έτσι η Ρωσία, μην έχωντας άλλο τρόπο, και για να εμποδίσει την επέκταση της Τουρκίας, θα αναγκαστεί να χτυπήσει τους Τούρκους και όσους εμπλακούν.

Πιστεύω ότι οι Ρώσοι δεν το θέλουν, δεν θέλουν έναν πόλεμο που θα τον παλέψουν μόνοι τους, ενω το ΝΑΤΟ έχει μπόλικους συμμάχους.

Μηπως θα πρέπει να παραμείνουμε ουδέτεροι και να αφήσουμε αλλους να γίνουν ο πυροκροτητής;

Κάπως έτσι μας έχωσαν το 1940 σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο οι Σύμμαχοι, ενώ θα μπορούσαμε να μείνουμε ουδέτεροι....τελικά από τον πόλεμο μόνο χάσαμε, η Πορτογαλλία που έμεινε ουδέτερη με διεθνή επιτήρηση δεν έπαθε τίποτα

Ξαφνικά η Τουρκία θυμήθηκε να μας βοηθήσει οικονομικά, αλλά ταυτόχρονα παραβιάζει όλο και περισσότερο τον εναέριο χώρο μας. Τι άλλο θέλουμε για να καταλάβουμε την προβοκάτσια;


Θα σκάσει η παγκόσμια φούσκα των 200 τρισ.δολαρίων με πυροκροτητή την Ελλάδα

Εξόχως ζοφερές είναι οι προβλέψεις του γνωστού διεθνώς οικονομολόγου, Max Keiser, για τις οικονομικές συνέπειες του αδιεξόδου που προκλήθηκε στις διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ελληνική κυβέρνηση, και προβλέπει ότι το συνολικό παγκόσμιο χρέος το οποίο ξεπερνά ακόμα και τα 200 τρισ.δολάρια είναι έτοιμο να "σκάσει" με πυροκροτητή την ελληνική κρίση.

Σύμφωνα με τον Max Keiser, τα κραχ των μεγάλων χρηματιστήριων θα είναι αλλεπάλληλα και θα οδηγήσουν σε μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση που θα διαλύσει όλες τις μέχρι σήμερα προσπάθειες για οικονομική ανάκαμψη, ενώ δεν παύει να κατηγορεί με έντονο τρόπο την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σαν τον βασικό υπεύθυνο για τις δυσμενέστατες εξελίξεις στον διεθνές οικονομικό στερέωμα.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο γνωστός οικονομολόγος προτείνει ότι ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί η γενικότερη κατάρρευση των διεθνών μεγάλων χρηματιστήριων είναι να… διακόψουν για ένα διάστημα τις συνεδριάσεις τους, δηλαδή να παγώσει η παγκόσμια οικονομική δραστηριότητα, κάτι που φυσικά θα έχει και αυτό σοβαρές συνέπειες για τιε διεθνείς οικονομικές ισορροπίες.

Παράλληλα προβλέπει την προσφυγή των μεγάλων επενδυτών στον χρυσό με αποτέλεσμα την απαξίωση των εθνικών νομισμάτων όπως δολάριο και ευρώ και την διεύρυνση της κρίσης σε πολλαπλά επίπεδα που θα έχουν σοβαρότατες πολιτικές και γεωστρατηγικές συνέπειες.Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο και πρώην υφυπουργό των Οικονομικών επί κυβερνησεως Ρ.Ρήγκαν,Paul Craig Roberts, όλη αυτή η πεντάμηνη διαδικασία διαπραγμάτευσης απολύτου αδιεξόδου μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν προσχεδιασμένη ακριβώς για να φτάσει εδώ που έφτασε.

Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, επιδιώκουν εδώ και καιρό να ταπεινώνουν και να εξουθενώνουν τους λαούς για να κάμψουν κάθε αντίσταση στα σχέδια τους και να μπορέσουν στην συνέχεια έχοντας τους πειθήνια όργανα να στραφούν στην τελική σύγκρουση με την Ρωσία.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, είναι να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμπεριφέρθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και ότι όλα ήταν προαποφασισμένα για να φτάσουν στο σημερινό αδιέξοδο.

Το σχέδιο περιλαμβάνει για την Ελλάδα την δημιουργία χάους για να ακολουθήσουν οι λαοί της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας ακόμα και Γαλλίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αμερικανός οικονομολόγος πιστεύει πως δεν θα αφήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, για να την ελέγχουν καλύτερα και πώς αν τελικά η Ελλάδα φύγει από το ευρώ που θα είναι και η σωστή της κίνηση, θα αντιμετωπίσει το μένος όλων αυτών που θα θεωρήσουν ότι ξεφεύγει από τα σχέδια τους και θα την «κεραυνοβολήσουν» με όλα τα μέσα γιατί θα ακυρώσει το «φωτεινό» τους παράδειγμα υποταγής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Η μονή ελπίδα για την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, είναι να συνδεθεί πιο στενά με την ομάδα των BRICKS και με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο είχε ήδη μια πρώτη σημαντική επαφή προφανώς, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts, διαισθανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο έμπαινε ερχόμενος σε απ” ευθείας σύγκρουση με τα κοράκια της Ευρώπης.

Όλα αυτά μας θυμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες που κατά διαβολική συγκύρια τώρα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση από τον αρμόδιο ανακριτή.

Και τέλος ο Paul Craig Roberts καταλήγει στην συνέντευξη του με το ερώτημα : «Will The Greeks Stand Strong And Save The Planet From World War III?» Δηλαδή, θα μείνουν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;

Πηγη:http://www.propaganda.net.gr/economy/

Δεν υπάρχουν σχόλια: