Πέμπτη, Ιουλίου 02, 2015

ΞΥΠΝΗΣΤΕ......Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ

Πολλοί θα με βρίσεται και πολλοί θα με λιδωρήσεται.

Προτιμώ τον μοναχικό μου δρόμο. για να μπορέσω να κοιτάξω την γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τους συνανθρώπους μου στα μάτια και στα ίσια.

Δεν σας ενοχλεί καθόλου που κανείς δεν μιλάει τι θα γίνει στο γεγονός της αποχής;

Σχεδόν κανένας δεν μίλησε.

Δεν σας ενοχλεί που μας λένε να διαλέξουμε σε ένα ΝΑΙ ή σε ένα ΟΧΙ? Τι στο διάολο χάθηκαν οι άλλοι δρόμοι;

Δεν σας ενοχλει που το ΟΧΙ το υποστηρίζει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; που το υποστηρίζει ο πρωην υφυπουργός των ΗΠΑ; που το υποστηρίζουν κομματόσκυλα που πιστεύουν στον εξτρεμισμό; που το υποστηρίζουν τεμπέληδες που φοβούνται μήπως χάσουν τα εύκολα χρήματα των επιδοτήσεων;

Δεν σας ενοχλεί που το ΝΑΙ το υποστηρίζουν κάτι τύποι όπως ο ΑΔΩΝΗΣ;, ο ΣΑΜΑΡΑΣ; αυτοί που μέχρι τώρα μας έπιναν το αίμα;

Δεν σας ενοχλεί που μας κάνουν κήρυγμα μεγαλοδημοσιογράφοι που επι ΠΑΣΟΚ δεκαετίας 80 το είχαν βουλώσει και δεν έτρεχε κάστανο που μας κατέκλεβαν το κράτος;

Δεν σας ενοχλεί που η ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ έχει πάρει την θέση του ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ της δεκαετίας του 1980;

Δεν σας ενοχλεί που το ΝΑΙ το υποστηρίζει ο ΣΗΜΙΤΗΣ;

Δεν σας ενοχλεί που το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ έχει το ίδιο αποτέλεσμα; τι αποτέλεσμα; ΓΑΜΗΣΙ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.....αυτό θα έχει.

Πάλι θα στήσουμε συρματοπλέγματα; πάλι θα δημιουργήσουμε γιαλατζι σωτήρες; ξεχάσατε ότι ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα Δεκεβριανα του 1944 ήταν Πρωθυπουργος και επέτρεψε την σφαγή Ελλήνων από Αγγλικά στρατεύματα; Δεν σας ενοχλεί που κατεβάσαμε αμάσητη την λέξη εθνάρχης για έναν Καραμανλή που την κοπάνισε όταν είδε τα σκούρα; και που όταν γύρισε στην Ελλάδα άδειασε όλη την Ελλάδα και την στούμπωσε στην Αθήνα; για διαβάστε λίγο...για ακούστε κανένα βιντεο του Ραφαηλίδη.

Δεν είμαι ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, αλλά δεν μπορώ να είμαι ΠΡΟΒΑΤΟ.

Ε....λοιπόν ΝΑΙ........ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.....να κάτσουν να βρουν άλλη λύση...όχι σε αυτήν που πάνε να μας εγκλωβήσουνε. Όποιος θέλει να μας εγκλωβίσει θεωρεί εαυτόν ΤΣΟΠΑΝΗ και εμάς ΠΡΟΒΑΤΑΘέλεις να σε λένε ΑΡΝΙ? εγώ πάντως ΟΧΙ.....ΑΠΟΧΗ λοιπόνΤον ξέρετε τον ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ; Τον δολοφόνησαν ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ οπαδοί. Τελικά όλες οι παρατάξεις έχουν κάνει εγκλήματα.

Η δημοκρατία χωράει σε ένα κομμάτι χαρτί....η δημοκρατία δεν προβλέπει κόμματα και ομάδες....γιατί έτσι ονομάζεται ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

Αναστάσιος Ι. Καμπάς
ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: