Τετάρτη, Ιουλίου 08, 2015

Δυστυχία σου ελλάς - Γ. Σουρής

Μία φορά κι έναν καιρό ένα μικρό κράτος που το έλεγαν ΕΛΛΑΔΑ θέλησε να γίνει μέλος ενός μεγάλου οργανισμού που το έλεγαν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ήταν τόσο μεγάλη η έπαρση που οι ιθαγενείς νομίζανε ότι έγιναν πλούσιοι, ότι θα μπορέσουν να γίνουν ισότιμα μέλη του Οργανισμού χωρίς υποχρεώσεις παρα μόνο με δικαιώματα.

Ιθαγενείς οι οποίοι κάποτε έσφαξαν αλλήλους για κάποια σύμβολα ξένων κρατών όπως το σφυροδρέπανο, η Αγγλική σημαία, η Αμερικάνικη σημαία την οποία φορούσαν ως σύμβολα και στα ρούχα τους. Ιθαγενείς οι οποίοι θέλουν να λέγονται φιλο-Ρώσοι, φιλο-Αμερικάνοι, φιλο-Εγγλέζοι κτπ. Κανένας όμως φιλέλλην.

Όλοι οι ιθαγενείς, ανεξαρτήτου ιδεολογίας επιδίωξαν να σπουδάσουν σε ξένα κράτη τα οποία όλο τυχαίως τα έβριζαν και τα βρίζουν.

Έτσι λοιπόν εγίνανε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, νομίζανε ότι είναι ισοδύναμοι με οικονομικούς κολοσούς, οι οποίοι εγέλαγαν μαζί τους, αφού αυτοί οι ιθαγενείς τόσο εύκολα ονόμαζαν ΕΘΝΑΡΧΕΣ και ΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ανθρώπους που εδέχθησαν ξένα στρατεύματα να αποβιβασθούν στην χώρα τους και να σκοτώνουν ιδίους ιθαγενείς.

Έτσι λοιπόν, των ιθαγενών οι αρχηγοί, με ονόματα όπως ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟ ΒΟΥΒΑΛΙ, Η ΧΕΣΜΕΝΗ ΑΛΕΠΟΥ και η ΣΟΦΗ ΓΑΪΔΑΡΑ μας εκπροσώπησαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό και υπέγραψαν ότι θα έπαιρναν λεφτά (βλέπε επιχορηγήσεις και πακετα ΝΤΕ-ΛΟΡ-δα). Εξέχασαν όμως να ειπούν ότι θα πρέπει στο εγγύς μέλλον να μειώσουν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, να αυξήσουν τις εισαγωγές προΙόντων των οποίων παλαιά τα παρήγαγε το ιδίο έδαφος των ιθαγενών, ότι θα πρέπει να εξαφανιστεί η όποια βιομηχανική παραγωγή, και το βασικό όπλο των ιθαγενών βλέπε ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ θα κλείσουν.

Κάπως έτσι, επέρασαν τα χρόνια, κάποιοι ιθαγενείς που δεν ήξεραν να διαβάσουν, απλά ήξεραν να ξεχωρίσουν το μήλο από το αχλάδι, εφόρεσαν χλαμύδα και ενασχολήθηκαν με τα κοινά, γιατί οι προηγούμενοι πλέον ήταν πολύ χοντροί από την μάσα για να βγούνε μιλήσουν.

Έφαγαν, έφαγαν και τα λεφτά των ιθαγενών που ερχόντουσαν από Ευρώπη, ενώ θα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν ως αντίμετρα για τις μειώσεις παραγωγής που επέβαλε η Ευρώπη, χαθήκανε στις σπηλιές κάποιων ιθαγενών. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν κάποιοι ολίγοι ιθαγενείς να προσχωρήσουν σε μία άλλη ένωση που την έλεγαν ΕΥΡΩ (που μετά θα λέγεται ΠΟΥ-ΝΑ-ΤΑ-ΒΡΩ), γιατί οι άλλοι ιθαγενείς θα τους πλάκωναν στο ξύλο αν τους έλεγαν ότι το κράτος φαλίρησε και ότι θα έπρεπε οι ιθαγενείς να ξαναφορέσουν την στολή του ΤΑΡΖΑΝ για να βγούνε για κυνήγη.

Κάπως έτσι εφτάσαμε στο σήμερα γιατί κάποιοι αρχηγοί που μετονομάστησαν ΠΑΠΑΡΙΑΝ, ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΝΑΣ, ΕΚΛΑΣΩΝ ΜΕΝΤΕΣ, ΖΩΗ και ΤΣΕ-ΓΚΡΑΒΑΡΟ (από το ΤΣΕ ΓΚΕ ΒΑΡΑ), δεν ξέρουν τι να κάνουν, που να γλείψουν, ποιόν να γλείψουν, πως να τον γλείψουν και ποιός φούστης θα τους κάνει προβοκάτσια.

Εκάμανε δημοψήφισμα ενώ οι πολλοί επίναγαν, κάποιοι είχαν αυτομολήσει με τα τζετ για να εφέρουνε λεφτά σε βαλίτσες (αφού τα τζετ δεν τα ελέγχουν οι ΓΑΜΩΤΕΛΩΝΙΑΚΟΙ), κάποιοι άλλοι έψαχναν τα δέντρα για να αποθηκεύσουν φαγητό για τον χειμώνα που έρχεται....και βέβαια όλοι οι ιθαγενείς εψήφισαν εν μέσω αντανακλαστικών και ουχί ορίμου σκέψεως.

Και τώρα τι θα κάνωμεν εμείς οι ιθαγενείς;;;; αναρωτήθηκαν όλοι......ίσως θα πρέπει να ανακαλύψουμε κάποιους καινούριους βαρβάρους που θα μας απειλούν, για να ξεχάσωμεν ότι θα επεινάσωμεν......μα ποιός θα είναι ο βάρβαρος αυτήν την φορά;;; τους έχουμε εξαντλήσει τους βαρβάρους.....δεν υπάρχει κάτι καινούριο που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε.

Τότε λοιπόν θα ξαναχρησιμοποιήσουμε βαρβάρους από το παρελθόν, αναφώνησε κάποιος ΠΑΠΑΡΙΑΝ γεμάτος ελίτσες στην μουρίτσα του.....επανάληψη μήτηρ και μήτρα μαθήσεως και παθήσεως......τόσα νησάκια έχωμεν.......Κ Α Π Ο Ι Ο Σ   Β Α Ρ Β Α Ρ Ο Σ δεν θα επαναλάβει τα ΙΜΙΑ;;;;; δεν θα επαναλάβει το ΣΙΣΜΙΚ;;;;;

Η συνέχεια επι της οθόνης....είμαστε τόσο σπουδαίοι που δεν χρειαζόμαστε HOLLYWOOD......μας κάνουν ταινίες τσάμπα στις ειδήσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: