Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2015

ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
- ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ, ΛΟΓΟ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

- ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΟΥΝΓΚΕΡ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΕΣΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑΤΟ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΠΑ......ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΗΠΑ.

- ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.....ΑΝΟΙΧΤΟ, ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ.

-   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΗΠΑ (ΒΛΕΠΕ ΔΝΤ).

- ΔΗΛΩΣΗ ΔΝΤ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΘΕΙ, ΕΛΛΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

- ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΥΚΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΠΟΙΑ ΜΠΛΑΣΤΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΠΟΤΟΞ ΜΙΛΑΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ;

ΕΙΔΩΜΕΝ....ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ....ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.Δεν υπάρχουν σχόλια: