Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Μετά και από την χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα καθώς και της Κωσταντοπούλου κατάλαβα το εξής:

Ο Πρωθυπουργός είπε ξακάθαρα ότι το πρόβλημα είναι αυτός και η κυβερνησή του, ξεκαθάρισε ότι η Τρόικα έχει πεισμώσει εξαιτίας του.

Μα πως να μην πεισμώσει? Τους έβριζαν τους Τροικανούς πριν καν γίνουν κυβέρνηση

Η Κωσταντοπούλου λέει ακριβώς τα αντίθετα απο τον Τσίπρα και εσχεμμένα τραβάει στα άκρα με την συμπεριφορά της. Θέλει να δημιουργήσει ανάφλεξη....και είμαστε πολύ εύκολη οι Έλληνες στο να σφαχτούμε μεταξύ μας.

Λες και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάνε με εμπλεκόμενους σε συμφέροντα.

Το διαδίκτυο έχει βουήξει για συνομιλίες του Τσίπρα με Γιάννα Αγγελοπούλου και άλλους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ μεγιστάνες.

Γιατί δεν λένε της κυβέςρνησης με ποιους μίλαγε ο Χριστοφοράκος απο το δικό τους κόμμα?

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ειλικρινά θέλουν να μιλήσουμε για το παρελθόν όλων τους?

Ε ναι λοιπόν ούτε αυτοί είναι καθαροί και στην τελική δεν είναι τόσο Κουμουνιστές, αυτο το δικαίωμα ας το αφήσουν σε κάποιους άλλους του ΚΚΕ που στην τελική είναι πιο τίμιοι και λένε στα ΙΣΑ έξω από το ευρώ, έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ.

Λοιπόν, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να απομακρύνουμε αυτούς πουθ δημιουργούν εντάσεις (από όλα τα κόμματα - βλέπε Βαρουφάκης, Ζωή, Άδωνης κτπ), η κυβέρνηση να αποσύρει το δημοψήφισμα, να γίνει οικουμενική 6 μηνών με συνέχιση μέτρων ίσα για να εξοφλούμε τις υποχρεώσεις, να βγει καινούρια κυβέρνηση (ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ στην ΝΔ), Καραμανλής και ΝΤΟΡΑ να πάψουν να κρύβονται πίσω από καταστάσεις.

Η καινούρια κυβέρνηση, με εγγύηση της βουλής, δεν θα πέσει πριν κλείσει την νόμιμη θητεία της, και θα διαφυλάξει ότι τα συμφωνηθέντα θα τηρηθούν με ταυτόχρονη εγγύηση της Ευρώπης ότι θα γίνει απομείωση του χρέους μας το οποίο πραγματικά είναι φούσκα, και στα πρότυπα που απομειώθηκε το χρέος της πρώην ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Το ΦΠΑ θα είναι η κόκκινη γραμμή μας γιατί δεν γίνεται να χαρίσουμε τον τουρισμό μας στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ που έχουν εξαγοράσει όλα τα ξενεοδοχεία στα παράλια της Τουρκίας.

Τα εξοπλιστικά έξοδα να ξανασυζητηθούν απλά να θυμόμαστε ότι οι Τούρκοι δεν χτυπάνε την Ελλάδα αν εμείς δεν δώσουμε το έναυσμα στο ΝΑΤΟ και τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, θυμηθείτε πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΟΙ ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

και βέβαια σίγουρα για το ασφαλιστικό μας πρέπει να το βουλώσουμε γιατί το ΠΗΔΗΞΑΜΕ μόνοι μας και σε αυτό δεν φταίει η ΜΕΡΚΕΛ και οι λοιποί πραγματικά αδίστακτοι.

Πρέπει να ξέρουμς ότι θέλουμε δεν θέλουμε υπαρχουν αφεντικά, αν δεν το πάρουμε χαμπάρι θα γίνουμε ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ τους οποίους κατέστρεψε ο ΜΑΔΟΥΡΟ και βέβαια ο ΤΣΑΒΕΣ, τους έζησα στην Βενεζουέλα πολλά χρόνια και να ξέρετε ότι ο ΤΣΑΒΕΣ είναι δολοφόνος, λεχει φάει παρα πολύ κόσμο, αυτόν τον άνθρωπο πήγε και προσκύνησε στον τάφο του ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

Αυτό θέλουμε, την αλαζονεία της Κωσταντοπούλου θέλουμε οι οποία χάνει το δίκιο της λόγο χαμηλούς στάθμης προσωπικότητας?

Αν αυτό θέλουμε ΛΥΠΑΜΑΙ

Κανείς και κανένα κράτος δεν είναι φίλος μας, πόσο μάλλον οι Γερμανοί, οι ΗΠΑ, αλλά και οι Ρώσοι, ζούμε όμως σε αυτον τον κόσμο και θα πρέπει να είμαστε αρκετά έξυπνοι για να ελιχθούμε, αλλοιώς δεν πάει στο μυαλό μας πόσα θα πάθουμε τα οποία δεν θα μπορούμε να αντιμετώπισουμε.

Στην τελική διαβάστε την ιστορία μας ολόκληρη, όχι μόνο μερικές μάχεσ τις οποίες κερδίσαμε, αλλά ολόκληρη την ιστορία μας.






Που να δείτε πως βαράνε οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: