Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 27, 2010

Χωρίς ζημίες το Βατοπέδι - Δημοσιογράφοι? - Τώρα πρέπει να κάνετε εις βάθος έρευνα


Δεν υπάρχει ζημία του ελληνικού δημόσιου στην υπόθεση του Βατοπεδίου, όπως αποκάλυψε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ.Αυτό προκύπτει από τα έγγραφα που υπάρχουν στην δικαιοσύνη, αλλά και στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, καθώς οι αρχικές εκτιμήσεις δεν έχουν ανατραπεί μέχρι σημερα.

Τα στοιχεία αυτά, δηλαδή ότι δεν υπάρχει ζημιά για το ελληνικό δημόσιο, προκύπτουν από εκθέσεις που έχει κάνει το σώμα ορκωτών εκτιμητών, άλλες κρατικές υπηρεσίες, αλλά και ανεξάρτητος οίκος.

Τα νέα δεδομένα αποτελούν μία σημαντική ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε για την υπόθεση της μονής Βατοπεδίου.Τονίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση απασχολεί, αλλά και διαμορφώνει την επικαιρότητα εδώ και τρία χρόνια.Νεότερα στοιχεία αναμένονται μετά τη νέα πραγματογνωμοσύνη που διέταξε πρόσφατα η προανακριτική.

Υπενθυμίζεται, ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, θα απαντήσει με επιστολή του στην κλήση του ως μάρτυρας, από την προανακριτική επιτροπή που ερευνά το θέμα.
http://www.skai.gr

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_4971.html#ixzz10iypJo4D

Ερώτηση: αν είναι αλήθεια τότε όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι, τα κανάλια και πολιτικοί που έκαναν ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ την πολιτική σκηνή της Ελλάδος, με τα σημερινά αποτελέσματα, αφού η τότε κυβέρνηση της ΝΔ στην ουσία ευνουχίστηκε, θα πρέπει να αποπεμφθούν δημόσια. Να μάθουμε τα ονοματάκια τους, για πιο λόγο το έκαναν και ποιοί τελικά ευνοήθηκαν.

Στα ελεύθερα blogs, πολύ σωστά αναφέρεται το εξής:

Είναι ένα θέμα που το «σήκωσε» ο Κοντομηνάς όταν ήταν ακόμα αφεντικό στον “A” σε μια εποχή που διώκονταν από την δικαιοσύνη για περίεργες λαθροχειρίες περιουσιών ελλήνων του εξωτερικού. Άλλος που «σήκωσε» το θέμα ήταν ο Αναστασιάδης σε μια περίοδο που διώκονταν για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ας θυμηθούμε λίγο την κανιβαλική συμπεριφορά του περίφημου «κομιστή» στην υπόθεση Ζαχόπουλου όπου ένα προσωπικό θέμα συζυγικής απιστίας κάποιου ασήμαντου κυβερνητικού στελέχους την έκανε σημαία του για μήνες.

Ας θυμηθούμε επίσης μια σειρά από άρθρα του “Πρώτου Θέματος” για το πόσο καλό θα κάνει στην Ελλάδα η επανεκλογή ΠΑΣΟΚ. Άραγε όλα αυτά έγιναν έναντι οποιουδήποτε τιμήματος και τέλος πάντων ποιο ήταν το τίμημα που πλήρωσε ο επωφελούμενος;

Ας θυμηθούμε επίσης κάποιους επαναλαμβανόμενους σαφής υπαινιγμούς στο «Τρωκτικό» πως στόχος του σκανδάλου του Βατοπαιδίου είναι μόνο οι Ρουσόπουλος-Αγγέλου και όχι το μοναστήρι.

Ας θυμηθούμε ακόμα ποια ήταν η κατάληψη του διαχειριστή του «Τρωκτικού».

Επίσης θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως έχει ειπωθεί πως γνώση του θέματος από πηγές του ίδιου του μοναστηριού είχε ο Γκιόλιας. Ο Γκιόλιας όμως ήταν πάνω απ’ όλα πιστός και έστω και αν «πούλησε» πληροφορίες σε Αναστασιάδη, Κοντομηνά κάποια στιγμή μπορεί να αποκάλυπτε το πώς στήθηκε το όλο σκηνικό διότι ήταν αυτός με τις λιγότερες απολαβές αυτής της ιστορίας. Λοιπόν ερωτήματα που προβάλουν απ’ όλα αυτά τα γεγονότα είναι τα εξής: Το ΠΑΣΟΚ που επωφελήθηκε σε τελική ανάλυση απ’ όλα αυτά τι σχέση έχει με Κοντομηνά, Αναστασιάδη και Γκιόλια; Αυτοί που σκότωσαν τον Γκιόλια έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ ή με υπηρεσίες που ποντάρουν στο ΠΑΣΟΚ;

Read more: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/09/blog-post_4971.html#ixzz10j0PcBnk

Δεν υπάρχουν σχόλια: