Κυριακή, Σεπτεμβρίου 26, 2010

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Καλησπέρα σας....αυτοί οι κάφροι που κυβερνάνε δεν ξέρουν από FORECAST BUDGET? κάθε χρόνο δεν κάνουν μελέτη τι θα χρειαστεί να ξοδέψουν και αν τελικά θα πρέπει να το ξοδέψουν με βάση το working project plan του συγκεκριμένου τομέα?

Και καλά, αφού έπρεπε να τις αναβαθμίσουν φρόντισαν τουλάχιστον να τις κατασκευάσουν με ειδικές αναμονές για να μπορέσουν να ξαναχρησιμοποιήσουν τα υλικά?

Εγώ είμαι ένας ηλίθιος ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ που μανατζάρω πλοία.....τα ξεφτέρια μας που είναι πιο΄έξυπνα, και αφού μας το παίζουν βασιλικότεροι του βασιλέως, δεν το σκέφτηκαν?

Αλλά ξέχασα, αυτοί χρειάζονται 8000 ευρώ για 4 λάστιχα υπουργικού αυτοκινήτου, τα λάστιχα μάλλον είναι για το αμάξι του JAMES BOND. Και είναι τόσο μορφωμένοι που τα περιοδικά και οι εφημερίδες που διάβασαν στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης κόστισαν 2 εκατομμύρια ευρώ (προηγούμενη κυβέρνηση)

Εν κατακλείδι, ο Πάγκαλος εν μέρει κάπου έχει δίκιο, αλλά ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ........και μάλλον το θυμήθηκε τώρα που μάλλον δεν έχει ανάγκη από ψηφοφόρους.
+++

ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΝ ΦΟΡΩ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΞΕΝΟ-ΦΟΒΙΕΣ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

Α) ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Β) ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ?
Γ) ΤΟΥ QATAR ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΑΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.....ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ?
Δ) ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ή ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΓΚΕΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.
Ε) ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙΣ ΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ή ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ?
+++
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 3ΜΗΝΟ ΕΡΧΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΓΙΑΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ RUSSIA TODAY CHANNEL (RT) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΡΟΚ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΙΣΩΣ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΕΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΗ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΝ 11/9, ΚΑΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΝΤΟΡΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΡΙΣΕ) ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: