Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

"Θα κλείσουν το φωτισμό της Ακροπόλεως;"



"Είναι με τα καλά τους; Έχουν σκεφτεί πως η Ακρόπολη είναι το κορυφαίο μνημείο του παγκόσμιου πολιτισμού σύμφωνα με την UNESCO αλλά και για μάς πολλά περιοσσότερα από θέατρο για τις φιέστες τους; Αυτό το κόλπο με τα φώτα δεν είναι παρά το κλασσικό παιγνιδάκι των εξουσιαστών να μας φορτώσουν τύψεις για τις δικές τους επιλογές! Πρώτα οι καραγκιόζηδες σαμποτάρουν εδώ κι έναν αιώνα το ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ύστερα... με κατηγορούν που δεν το αγοράζω!
Μη τσιμπάτε, αυτό που κάνουν με τέτοιου είδους τρυκάκια είναι το να τσεκάρουν πόσο μας "πιάνει" η χαϊβανίτιδα που μας ταϊζουν.Πετάνε την μπάλα στην κερκίδα να την πιάσουμε. Σκοτώνουν τα παιδάκια στην Αφρική οι τράπεζές τους που τζογάρουν με τα αποθέματα τροφίμων τους και κατηγορούν τον απλό κόσμο πως δεν στηρίζει τον Τρίτο Κόσμο επειδή πετάει το κουκούτσι απ' το ροδάκινο στα σκουπίδια.
Αδιαφορήστε στις ΕΝΤΟΛΕΣ τους. Δέν είναι ευαισθησία το να κλείσεις τα φώτα της Ακρόπολης, ΥΒΡΙΣ είναι. Και την Ύβρι ακολουθεί η Νέμεσις πρωτοπαλήκαρα της νεοταξικής υποκουλτούρας."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: