Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2009

"ΚάΚΑΛΟ...πνίχτρες!""Λοιπόν κυρίες του Δημοσίου Κλάδου, δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά θα κάθεστε στα γραφεία σας για ακόμα 10 χρονάκια. Δεν είναι τίποτε το σπουδαίο. Αυτό λέγεται εργατική δικαιοσύνη. Διότι δεν φθάνει που μπήκατε στο δημόσιο «αξιοκρατικά» («έχουμε μεγάλη οικογένεια κυρ βουλευτά, θα φέρουμε τις ψήφους»), δεν φθάνει που...

γεννοβολάτε με κάτι άδειες 1 χρόνου και βάλε, συν επιδόματα, δεν φθάνει που μας βγάζετε την Παναγία κάθε φορά που μπαίνουμε στα γραφεία Μας για να σας πληρώνουμε την τεμπελιά Σας, υπήρχε ο δίκαιος νόμος του Ελληνικού Κράτους, τα γεννοβολήματά σας να τα πληρώνουμε εμείς όταν εσείς φτάνατε στο 45ο έτος της ηλικίας σας ( καλά υπήρχαν χιλιάδες περιπτώσεις συνταξιούχου στα 36 τους).
Όταν θέλετε ίσα δικαιώματα πρέπει να έχετε και ίσες υποχρεώσεις διότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η δική σας μήτρα να είναι πιο άξια από την μήτρα μιας βιομηχανικής εργάτριας, μιας πωλήτριας ή μιας ελεύθερης επιχειρηματίας. Τι έχει λοιπόν η δική σας μήτρα που πρέπει να την πληρώνουμε λες και είναι η μήτρα της Μόνικα Μπελούτσι; Το καλύτερο δε, που λόγο δεν κάνετε ποτέ, είναι ότι την μήτρα την δική σας μπορεί να την εξετάσει ο πιο ακριβοπληρωμένος γιατρός της Ελλάδας εφόσον το δίκαιο Κράτος σας δίνει το δικαίωμα με το βιβλιάριο δημοσίου να πάτε όπου γουστάρετε (εσείς και οι ξαδέρφες σας) ενώ μία εργάτρια πρέπει να πάει στο ΙΚΑ ή να σκάσει 5 μεροκάματα για μία εξέταση που εσείς την κάνετε δωρεάν.
Διαμαρτύρεστε τώρα που βγήκε αυτή η δίκαιη απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο; Δεν σας είδα όμως να κάνετε καμία διαμαρτυρία ή πορεία για τις απολυμένες εργάτριες των εργοστασίων Λαναρά, των κλωστοϋφαντουργείων Πρεβέζης, του εργατριών της Palco, της Sex Form ή των αγροτισσών που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά καρκίνου στήθους στην Ελλάδα. Τι έγινε κλονίστηκε το λόμπι σας και καίτε τα σουτιέν σας (γαλλικής ραφής όχι του συρφετού); Τι νομίζατε ότι είναι η Ευρώπη, εξυπηρέτηση του βουλευτή της Περιφέρειας και της Αθήνας;
Δεν ξέρετε τι χαρά πήρα σήμερα μετά την απόφαση. Και πήρα μεγαλύτερη χαρά όταν είδα τις Ευρωπαίες δικαστικούς να σας μεταχειρίζονται με την απόφαση ως κλέφτρες των Δημοσίων Ταμείων τώρα αλλά και ως Τεμπέλες. Να αγιάσει το στοματάκι τους και το δουλεμένο τους μυαλό. Το δίκαιο βέβαια θα ήταν για αυτές που πήραν την σύνταξη βάση του προηγούμενου νόμου να γυρίσουν τα χρήματα πίσω στον Έλληνα φορολογούμενο διότι κυριολεκτικά βαρεθήκαμε να πληρώνουμε τα «γαμησιάτικά» σας. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το κολπάκι, που κάνετε χρόνια τώρα, είναι γνωστό τοις πάσι. Ποιο είναι αυτό; Παντρεύεστε με πολιτικό γάμο (φθηνός και γρήγορος) για να πάρετε μόρια. Γκαστρώνεστε κατευθείαν ενώ έχετε κάνει τα χαρτιά για το δημόσιο. Σας προσλαμβάνουν ως έκτακτες. Παίρνετε άδεια εγκυμοσύνης και τοκετού για ένα χρόνο. Πηγαίνετε 3 μήνες για δουλειά και κατευθείαν ξαναγκαστρώνεστε παίρνοντας μόρια για μονιμοποίηση. Ξαναπαίρνετε άδειες μετά αποδοχών. Ξαναγκαστρώνεστε γιατί με το τρίτο παιδί σε φέρνουν σε υπηρεσία που είναι δίπλα στο σπίτι σου. Ξανά άδειες κ.λπ. Όσες έχετε αντοχές ξαναγκαστρώνεστε για 4η φορά γιατί γίνεστε αυτομάτως πολύτεκνες δημόσιοι υπάλληλοι. Εκεί πέφτουν τα χοντρά τάλιρα και βέβαια βγαίνετε στην σύνταξη μετά από 15 χρόνια εργασίας (από τα οποία τα 5 απλά γκαστρωνόσασταν).
Εν ολίγοις είχατε καταντήσει το Δημόσιο, μαιευτήριο με το όνομα: «Το Γόνιμο Φουσί» και κάνατε οικογένειες εις υγείας του Μαλάκα φορολογούμενου. Αιιιιιιι! Πολύ μ’ άρεσε η απόφαση. Να δούμε τώρα πώς θα μεγαλώσετε τα γάμοδημοσιουπαλληλικά παιδιά σας! "
http://kakalon.blogspot.com/2009/03/blog-post_8782.html

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: