Παρασκευή, Ιουλίου 01, 2011

ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΟΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ - ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ

Αγαπητοί μου συμπατριώτες.

Τα τελευταία 4 χρόνια, και πάντα επώνυμα, τονίζω και φωνάζω ότι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ πεθαίνει. Φώναζα ότι η προδοσία ή η χαζομάρα της κερκόπορτας της πτώσεως του Βυζαντίου επαναλαμβάνεται, και δυστυχώς με την βοήθεια όλων μας.

Την τελευταία 2ετία, όσες φορές ο λαός έχει αντιδράσει, το Ελληνικό κράτος ως χείριστος οίκος ανοχής, χρησιμοποιώντας τους τραμπούκους του (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ) έχει ασελγήσει στα κορμιά μας.

Οι δικαιολογίες άκαιρες, άτοπες, και εξόφθαλμα ΨΕΥΤΙΚΕΣ.

Ας κάτσει κάποιος να ακούσει τις δικαιολογίες του ανεκδιήγητου  ΠΑΠΟΥΤΣΗ (θυμηθείτε τις απείρου κάλους κοτσάνες του επι ναυαγίου ΣΑΜΙΝΑ)............ας ακούσει κάποιος τις κοτσάνες του ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ............ας ακούσει κάποιος τον ΣΑΜΑΡΑ ο οποίος ούτε κουβέντα για τα χάλια τα δικά τους όταν εκείνοι ήταν Κυβέρνηση.

Για τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής τι να πει κανείς; Πολλοί λίγοι για να διαχειριστούν τέτοια μέγιστα προβλήματα.

Τι να πει κανείς για τα ΜΑΤ...........οι εικόνες ντροπής μιλάνε μόνες τους. Απορίας άξιο όμως..........τι λένε στα σπίτια τους; στις μανάδες τους; στα παιδιά τους; στις γυναίκες τους; Προσωπικά, έκλαιγα όταν έβλεπα στις ειδήσεις πριν από καιρό, όταν κάποιοι δολοφόνοι γάζωσαν τα παιδιά της ομάδας Ζ στου ΡΕΝΤΗ. Τώρα όμως, η τότε ΘΛΙΨΗ έχει γίνει μίσος.

Δεν ευθύνομαι εγώ...........όταν κάποιος με δαγκώνει πονάω και ενεργώ αντανακλαστικά. Η υπομονή η οποία όφειλα να τηρήσω εξανεμίσθηκε. Τώρα κύριοι σας ΜΙΣΩ.

Όταν ήμουν επιλοχίας στον Έβρο επι εποχής ΣΙΣΜΙΚ, μου έμαθαν οι εκπαιδευτές μου ότι τους πεσμένους τραυματίες και τους άμαχους τους σέβεσαι και τους προστατεύεις. Τους άμαχους; τους διαχωρίζεις από την εμπόλεμη ζώνη. ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ; Ποιός ήταν που έκανε κολοδάχτυλα; Γιατί πετάγατε πέτρες; Αν κάποιοι διαδηλωτές είναι πανίβλακες, ποιός σας δίνει το δικαίωμα να γίνετε εξίσου όμοιοι με τα λεφτά τα δικά μας; Τόσο χαμηλής νοημοσύνης και μισάνθρωποι είστε;

Δεν πιστεύω στην απώλεια ζωής, αλλά πιστέψτε με, σας μισώ πλέον, αν δω κάποιον από εσάς πεσμένο στον δρόμο, ούτε που θα κοντοσταθώ. Ο κύριος ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας μας λέει ότι δεν υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά. Τότε αυτοί που φόραγαν πολιτικά και πολιτικές κουκούλες, με χειροβομβίδες κρότου / λάμψης, και κουβέντιαζαν με τα ΜΑΤ τι ήταν; Δημοσιογράφοι; πλανώδιοι πολιτές; οι πατεράδες τους; οι μανάδες τους; Ρε σεις........τα παντελόνια που φοράτε πρέπει να τα τιμάτε.........Ακούει ο κύριος ΚΟΚΑΛΑΚΗΣ;

Η πατρίδα μας, όλων μας η πατρίδα, κινδυνεύει. Ο Σεπτέμβρης έρχεται επικίνδυνος, οι πεινασμένοι, οι άνεργοι, οι αγανακτισμένοι θα αυξηθούν. Εξίσου θα αυξηθούν οι κάφροι και τα παντός είδους ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ.
Την πείνα και την αγανάκτηση όμως δεν μπορεί κανείς να την σταματήσει. Η Τουρκία στο κοινοβούλιο βράζει, η Ρωσία θέλει να επέμβει στο Αιγαίο γιατί ο Αμερικάνος αρχίζει και την πνίγει, ο Κινέζος θέλει να πνίξει οικονομικά την Ευρώπη, και η Ευρώπη συμμαχεί κε την Νότια Κορέα (βασική σύμμαχος του Θείου Σαμ). Μυρίζει πόλεμος και πείνα και εμείς ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Επειδή από διάφορα blogs και sites διαβάζουμε για τανκς, για πραξικόπημα και άλλα τραγελαφικά, θα ήθελα να θυμίσω στους στρατιωτικούς ότι μπορούν και πρέπει να τηρήσουν το Σύνταγμα. Πρέπει να στηρίξουν εμάς τον λαό. Θέλετε να μας βοηθήσετε; Κατεβείτε με τις στολές σας, μόνιμοι και έφεδροι και διαδηλώστε. Μπείτε στην ζώνη των αγανακτησμένων και μπείτε μπροστά τους. Εσάς δεν μπορούν βάση νόμου να σας ακουμπήσουν.

Ίσως έτσι καταλάβουν κάποιοι προδότες ότι πρέπει να φύγουν και να εξαφανιστούν.

Τάσος Ι. Καμπάς
Αρχιπλοίαρχος Ε.Ν.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: