Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

ΒΟΜΒΑ!!! Ο Craig Roberts καταγγέλει σχέδιο δολοφονίας του Αλέξη Τσίπρα!

Τα μισά να είναι αλήθεια, το σίγουρο είναι ότι σπέρνουν προβοκάτσια.
Ο Αμερικάνος που τα λέει αυτά, βγαίνει για δεύτερη φορά και μιλάει. Τα όσα λέει, συμφωνούμε ή διαφωνούμε δείχνουν οτι το πρόβλημα είναι ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι οικονομικό. 
Πήγε το ΖΩΟ ο ΓΑΠ και μας έμπλεξε να γίνουμε το θήραμα μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών. Μας άφησε όμως και ο Καραμανλής και εξαφανίστηκε. Μας άφησε στα νύχια του χωρίς να μιλήσει και άφησε να τον βρίζουν. Βάλτε στο μυαλό σας πόσο των είχαν πιάσει από τα αρχ....α, και δεν μιλάω για την προσπάθεια δολοφονίας του, μιλάω για δοσοληψίες. 
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν τον συγκεκριμένο Πρωθυπουργό γιατί θα τον κάνουν ήρωα και το σημερινό STATUS QUO δεν θέλει ηγέτες και ήρωες. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι που ίσως ο Τσίπρας δεν μπορεί να το ξεστομίσει στα ίσα και μένει σε εμάς να το καταλάβουμε, άρα θα πρέπει να φιλτράρουμε αν το ΝΑΙ ή το ¨ΟΧΙ θα είναι το σωστό για να μην ξαναγίνουμε εργαλείο στα χέρια τους, όπως ακριβώς γίναμε το 1940.
ΒΟΜΒΑ!!! Ο Craig Roberts καταγγέλει σχέδιο δολοφονίας του Αλέξη Τσίπρα!

Τι αναφέρει ο Αμερικανός οικονομολόγος

Του Νίκου Χειλαδάκη 

Σε μια εκτεταμένη συνέντευξη του στο αμερικανικό ηλεκτρονικό δίκτυο, King World News, ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην γραμματέας του αμερικανικού θησαυροφυλακίου, Paul Craig Roberts, προειδοποιεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα πρωθυπουργού : «We've had several cases in Latin and South America of leaders who wouldn't follow Washington's line having mysterious deaths. There have been a number of them who have been overthrown in CIA organized coups.», δηλαδή : «Έχουμε αρκετές περιπτώσεις στην Λατινική και Νότιο Αμερική από ηγέτες που δεν ακολούθησαν την γραμμή της Ουάσιγκτον και είχαν μυστήριο θάνατο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτούς που ανατραπήκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA»


Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, όλη αυτή η πεντάμηνη διαδικασία διαπραγμάτευσης απολύτου αδιεξόδου μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν προσχεδιασμένη ακριβώς για να φτάσει εδώ που έφτασε. Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, επιδιώκουν εδώ και καιρό να ταπεινώνουν και να εξουθενώνουν τους λαούς για να κάμψουν κάθε αντίσταση στα σχέδια τους και να μπορέσουν στην συνέχεια έχοντας τους πειθήνια όργανα να στραφούν στην τελική σύγκρουση με την Ρωσία.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, είναι να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμπεριφέρθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και ότι όλα ήταν προαποφασισμένα για να φτάσουν στο σημερινό αδιέξοδο. Το σχέδιο περιλαμβάνει για την Ελλάδα την δημιουργία χάους για να ακολουθήσουν οι λαοί της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας ακόμα και Γαλλίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αμερικανός οικονομολόγος πιστεύει πως δεν θα αφήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, για να την ελέγχουν καλύτερα και πώς αν τελικά η Ελλάδα φύγει από το ευρώ που θα είναι και η σωστή της κίνηση, θα αντιμετωπίσει το μένος όλων αυτών που θα θεωρήσουν ότι ξεφεύγει από τα σχέδια τους και θα την «κεραυνοβολήσουν» με όλα τα μέσα γιατί θα ακυρώσει το «φωτεινό» τους παράδειγμα υποταγής στην Νέα Τάξη.

Η μονή ελπίδα για την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, είναι να συνδεθεί πιο στενά με την ομάδα των BRICKS και με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο είχε ήδη μια πρώτη σημαντική επαφή προφανώς, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts, διαισθανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο έμπαινε ερχόμενος σε απ' ευθείας σύγκρουση με τα κοράκια της Ευρώπης.

Όλα αυτά μας θυμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες που κατά διαβολική συγκύρια τώρα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση από τον αρμόδιο ανακριτή.

Και τέλος ο Paul Craig Roberts καταλήγει στην συνέντευξη του με το ερώτημα : «Will The Greeks Stand Strong And Save The Planet From World War III?» Δηλαδή, θα μείνουν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;

Είθε να μείνουμε!
http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/60579-vomva-o-craig-roberts-kataggelei-sxedio-dolofonias-tou-aleksi-tsipra

Δεν υπάρχουν σχόλια: