Κυριακή, Απριλίου 25, 2010

Εγώ, ο πολίτης Τάσος

Αγαπητοί Συναγωνιστές.

Οι πλειοψηφία από εμάς μάλλον θα έχετε δει το έργο για την διάσωση του στρατιώτη Ράιαν. Εγώ, ως πρώην στρατιώτης (με ειδικότητα κυνηγός αρμάτων) υπηρετώντας για την πατρίδα μου τα επικύνδυνα έτη 1997-1998 (ΣΙΣΜΙΚ) στον Έβρο, θα ήθελα να θυμήσω στους σημερινούς ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και να μάθουν οι σημερινοί νέοι, οι αλήτες της Βουλής μας πρόδωσαν και μας ξέχασαν.

Έχετε ξαναδεί, έχετε ξανακούσει φαντάροι πρώτης γραμμής, πάνω στο ποτάμι του Έβρου, να είναι νηστικοί και με εξοπλισμό ΦΤΩΧΟΤΑΤΟ? Τότε όμως ως ένα παιδί 18 ετών δεν μάσησα, και πάνω από όλα μπροστά μου είχα την σημαία μας, και ότι συνεπάγεται από αυτήν την σημαία.

Τώρα, είμαι ένας 40άρης, με οκογένεια και παιδί, έχωντας φάει 16 χρόνια στα ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΑ, και στέλνοντας στην Ελλάδα όλο τον μισθό μου-δηλωμένο σωστά στην εφορία.

Τι μου λέει τώρα το κράτος? Μου λέει κάτσε να σε κλέψω. Και όχι μόνο να με κλέψει, αλλά και να με προδώσει. Το ψέμα πάει σύννεφο, Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ αν είχαμε εμπόλεμη κατάσταση, θα μπορούσε να μεταφραστεί ως ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Κύριοι της Βουλής, ονομάζομαι Τάσος Ι. Καμπάς, είμαι νόμιμος πολίτης της χώρας, και σας κατηγορώ ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Το έγκλημά σας κατάσεται ως ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Στο παρελθόν κάποιοι άλλοι πήγαν εισόβια (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΤΑΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ κτπ). Έχετε την εντύπωση, ότι οι δικίες σας οι πράξεις δεν είναι ισοδύναμες? Αυτοί ξεπούλησαν την Κύπρο και έφαγαν με την βία κόσμο (τουλάχιστον έτσι λέει η ιστορία που γράφεται απο τους νικητές). Εσείς δηλαδή δεν ξεπουλήσατε την Κύπρο? Δεν σκοτώνεται κόσμο κάθε ημέρα? Ξέρετε πόσοι θα πεθάνουν ακόμα από τις πράξεις ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ?

Το όνομα μου και το επώνυμό μου δεν το έκρυψα. Σας λέω ευθαρσώς οτι έχετε πολύ λίγο χρόνο για να επανορθώσετε.....Αυτοί που θα μας δανείσουν, θα αλλάξουν και το πολιτικό σκηνικό της χώρας, γιατί πολύ απλά δεν θα μπορείται να μαζέψετε τον λαό από τον δρόμο. Η πείνα θα είναι δυσβάσταχτη, εκτός και αν έχετε αποφασίσει να ξεπουλήσετε την υφαλοκρυπίδα στους Τούρκους (με τον ψεύτη ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ) και τα βόρεια σύνορά μας. Εντός της χώρας η προδοσία και η παράδοση ξεκίνησησε. Αλήθεια τα λεφτά τα έχετε για το τέμενος στο κέντρο της Αθήνας??? Μπράβο, για τις συντάξεις όμως δεν έχετε - ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, θυμηθείται την ιστορία μας, κάπως έτσι μας έφεραν ξανά την ΒΑΣΙΛΕΙΑ στην Ελλάδα και μετά την χούντα. Έτος 1930, με τον Ε. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, και με πρόσχημα την χρυσή δραχμή. Ξεσκονίστε την ιστορία μας, τα ίδια πάλι γίνονται.

Θα φταίμε εξίσου και εμείς, αν αφήσουμε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να πετύχουν το έργο τους.

Αλλά.....ας ξεχάσουμε και τον δικό μας κακό εαυτό.......ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ απλά για να κάνουμε ΑΠΕΡΓΙΑ, μείωση παραγωγικότητας και απόδοσης (ο καθένας στον τομέα του). Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να κάνουμε επαγγέλματα που ξεχάσαμε ότι υπάρχουν και τα κάνουν οι ξένοι, και να βοηθήσουμε να έρθει στην χώρα μας εισαγώμενη εργασία, βιοτεχνίες και βιομηχανίες. Πρέπει να ξεκινήσουμε να παράγουμε.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ να παράγουμε και εμείς. Γιατι οι Τούρκοι δηλαδή φτιάχνουν αυτοκίνητα για μεγάλες αυτοκινητο βιομηχανίες? γιατί άνοιξαν τα ναυπηγεία τους?

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: