Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2012

ΕΛΛΑΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Είμαστε όλοι υπεύθυνοι εξίσου, γιατί πολύ απλά αφήσαμε προδότες πολιτικούς, να κλέβουν έχωντας συμμάχους άλλους πολιτικούς, δημοσιογράφους και κρατικούς υπαλλήλους που έκλειναν τα μάτια για να μην χάσουν την δουλειά τους και ταυτόχρονα να φουσκώσουν κι άλλο την τσέπη τους.
Μην μου κάποιος ότι όσοι ασχολούνταν με τα κοινά δεν ήξεραν για παράδειγμα ότι κάποιοι κύριοι όπως ο Ψωμιάδης της ΑΣΠΙΣ, ότι κλέβουν ασύστολα?
Τι θα γίνει τώρα?
Να αρνηθούμε χωρίς φόβο το χρέος το οποίο έχει φουσκωθεί παρανόμως, τα δάνεια που έχουν υπογράψει κάποιοι έχουν τοκογλυφικές υποχρεώσεις.
ΤΟ δικαίωμα μας το δίδει το διεθνές δίκαιο.
Να αποτανθούμε σε άλλα κράτη τα οποία και μπορούν και θέλουν να μας βοηθήσουν χωρίς να καταστρέψουν την εθνική μας κυριαρχία.
Έχουμε λιμάνια τα οποία σαπίζουν και πρέπει να τα εκμεταλευτούμε, αλλά θα πρέπει να ξηλωθούν από εκεί τα συνδικάτα των κομματόσκυλων
πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε, η γεωργία και η κτηνοτροφία πρέπει να βγουν από τον πάγο,
πρέπει να αποτανθούμε σε βιομηχανίες της Ασίας που θέλουν αν παράγουν εντός Ευρώπης και να τους βοηθήσουμε να έρθουν στην Ελλάδα,
τα ναυπηγεία μας σαπίζουν με υπογραφές ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ μαζί και κάποιοι πεθαμένοι όπως ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, πρέπει να ξεκινήσουμε να ναυπηγούμε πλοία και να επισκευάζουμε πλοία, κυρίως να επισκευάζουμε,
ναυτιλία, πρέπει να γυρίσουν και άλλοι Έλληνες στην ναυτιλία, πρέπει λοιπόν να γίνουν συμφωνίες με τους ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ οι οποίοι και ασφαλώς δεν είναι Άγιοι.
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: να αναθερμανθεί και να γίνει διαφήμιση.
ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ: δεν χρειάζεται να πω ότι πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα.............χωρίς φόβο............το ότι οι Τούρκοι θα μας χτυπήσουν είναι πασατέμπος για εμάς τους ηλίθιους τους πολίτες.......ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ.

Πάνω από όλα........πρέπει να γίνουμε μία γροθιά, όπως οι Ιάπωνες και να δουλέψουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: