Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Στη Θεσσαλονίκη θα πολιτευτεί και πάλι ο Κ. Καραμανλής


Εν συνεχεία κάτωθι ανάρτησης να ευχηθώ κάθε επιτυχία στον Καραμανλή και συγχαρητήρια για το μυαλό που κουβαλάει. Έτσι ονομάζεται η λέξη ντροπή και τσίπα; Ή μήπως δοκιμάζει τα αντανακλαστικά μας;
Όπως και να έχει, σε εμάς τους ίδιους απομένει αν θα του επιτρέψουμε όχι μόνο να εκλεγεί, αλλά και για να βρει το θράσος να μιλήσει σε μπαλκόνι. Ας μας εξηγήσει πρώτα γιατί συνέχισε τον όλεθρο των προηγούμενων εφιαλτικών κυβερνήσεων, και γιατί το μούγκωσε και την κοπάνησε. Αν όντως κάποιοι δεν τον άφησαν να κυβερνήσει να βγει και να το πει. Αλλιώς ανήκει στην κατηγορία των ΕΦΙΑΛΤΩΝ. Προσωπικά δεν μπορώ να τον βγάλω από την λίστα που έχει ως επικεφαλίδα την λέξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ.
Αναρτήθηκε από Newsbeast.gr
Στη Θεσσαλονίκη θα πολιτευτεί και πάλι ο Κ. Καραμανλής
Μέσω Β. Αντώναρου και με το απαιτούμενο πέπλο... μυστηρίου η ανακοίνωση
Μήπως πάμε προς εκλογές; Πέρα από την κινητικότητα στις κοινοβουλευτικές ομάδες όλων των κομμάτων φαίνεται ότι και κορυφαίοι παράγοντες οσμίζονται πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο σιωπηλός και απαθής μέχρι τώρα Κ. Καραμανλής ανακοίνωσε μέσω του στενού συνεργάτη του και βουλευτή επικρατείας της Ν.Δ. Β. Αντώναρου ότι θα πολιτευτεί και πάλι στην Θεσσαλονίκη.
Η ανακοίνωση βέβαια έγινε… κομψά και με ολίγον μυστήριο, συνταγή που πάντα χρησιμοποιεί ο πρώην πρωθυπουργός. Ο κ. Β. Αντώναρος μιλώντας στην ΕΤ3 είπε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Καραμανλής εκλέγεται στη Θεσσαλονίκη – είναι μια πόλη που θα μου επιτρέψετε να σας πω την έχω βαθιά στην καρδιά μου, διότι ο πατέρας μου κατάγεται και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Καραμανλής είναι Βουλευτής της Θεσσαλονίκης από το 1989 και ξέρετε ότι την εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι θεσσαλονικείς από την πρώτη μέρα την τιμά. Και θα εξακολουθήσει να την τιμά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: