Δευτέρα, Μαρτίου 22, 2010

ΤΑΧΑΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΦΡΟΙ

Είμαι Παναθηναϊκός από τα γεννοφάσκια μου, αλλά έχω να πάω γήπεδο πάρα πολλά χρόνια, και βέβαια καταλαβαίνουν όλοι το γιατί. Επίσης έχω πάψει να βλέπω ποδόσφαιρο ακόμα και στην τηλεόραση.

Όσον αφορά τα χθεσινά έκτροπα στο γήπεδο, θα έπρεπε να αναφέουμε ότι δυστυχώς τα ίδια έγιναν και στον Πειραιά. Κάποιοι κλένε τα αυτοκίνητά τους και τις τζαμαρίες τους.

Η λύση πλέον είναι μία. Την θυμάστε την Θάτσερ?. Εεε, ακριβώς αυτό χρειαζόμαστε. Δεν μπορεί να καταφθάνει στο γήπεδο το πούλμαν τις αντίπαλης ομάδας και να προετοίμαζονται όλοι για πολεμική σύγκρουση....ΗΜΑΡΤΟΝ και ΞΕΦΤΙΛΑ.

Παρόλο που ο Πρόεδρος του ΠΑΟ είναι νέος άνθρωπος, και πιστεύω με φρέσκιες αντιλήψεις, θα πρέπει να δεσμευτεί για την πλήρη αποζημίωση της ακρωτηριασμένης γυναίκας, και να κλείσει μόνος του για τα επόμενα παιχνίδια τις κερκίδες. Το ίδιο και ο κύριος Κόκαλης. Αν έχουν τα άντερα. Όσοι τουρίστες υπήρχαν στον Πειραιά την Κυριακή έτρεχαν να κρυφτούν...Τα δεχόμαστε αυτά μωρέ Έλληνες?

Δεν πάει άλλο, γινόμαστε ρόμπα παντού. Μετά λέμε γιατί στο εξωτερικό μας φτύνουν?? Άντε λοιπόν ήρθε εχθές, και δυστυχώς για πολλοστή φορά, η επιβεβαίωση για ποιό λόγο είμαστε για φτύσημο.

Για κάποια ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ που μας κάνουν ρεζίλι, και για κάποιους ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ που τάχαμου ασχολούνται με τον αθλητισμό θα δεχόμαστε να γινόμαστε ρόμπες και να κινδυνεύουμε? Αυτή η κοπέλα θα μπορούσε να είμαστε εμείς, οι καταστρεμένες περιουσίες θα μπορούσε να είναι δικές μας.

Όσο για τα ΒΛΑΜΕΝΑ, ας πάρουν χαμπάρι ότι οι ίδιες οι ομάδες παίζουν τους εαυτούς τους στο στοίχημα εκτός και εντός Ελλάδας. Αυτα τα βλαμμένα για ποιά ιδέα τραυματίζουν και καταστρέφουν???

Αν έχει άντερα η ΘΥΡΑ 13, που κάποτε ήθελα να πάω να γραφτώ, ας βγει να μιλήσει και αν μπορεί ας διαφυλάξει το όνομα της ομάδας και των οπαδών της.

Μετά τιμής
Τάσος Ι. Καμπάς
Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: