Τρίτη, Ιουνίου 30, 2015

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΝΑΙ ή ΟΧΙ

Μετά και από την χθεσινή συνέντευξη του κ. Τσίπρα καθώς και της Κωσταντοπούλου κατάλαβα το εξής:

Ο Πρωθυπουργός είπε ξακάθαρα ότι το πρόβλημα είναι αυτός και η κυβερνησή του, ξεκαθάρισε ότι η Τρόικα έχει πεισμώσει εξαιτίας του.

Μα πως να μην πεισμώσει? Τους έβριζαν τους Τροικανούς πριν καν γίνουν κυβέρνηση

Η Κωσταντοπούλου λέει ακριβώς τα αντίθετα απο τον Τσίπρα και εσχεμμένα τραβάει στα άκρα με την συμπεριφορά της. Θέλει να δημιουργήσει ανάφλεξη....και είμαστε πολύ εύκολη οι Έλληνες στο να σφαχτούμε μεταξύ μας.

Λες και του ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάνε με εμπλεκόμενους σε συμφέροντα.

Το διαδίκτυο έχει βουήξει για συνομιλίες του Τσίπρα με Γιάννα Αγγελοπούλου και άλλους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ μεγιστάνες.

Γιατί δεν λένε της κυβέςρνησης με ποιους μίλαγε ο Χριστοφοράκος απο το δικό τους κόμμα?

Από τον ΣΥΡΙΖΑ ειλικρινά θέλουν να μιλήσουμε για το παρελθόν όλων τους?

Ε ναι λοιπόν ούτε αυτοί είναι καθαροί και στην τελική δεν είναι τόσο Κουμουνιστές, αυτο το δικαίωμα ας το αφήσουν σε κάποιους άλλους του ΚΚΕ που στην τελική είναι πιο τίμιοι και λένε στα ΙΣΑ έξω από το ευρώ, έξω από την ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ.

Λοιπόν, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να ηρεμήσουμε, να απομακρύνουμε αυτούς πουθ δημιουργούν εντάσεις (από όλα τα κόμματα - βλέπε Βαρουφάκης, Ζωή, Άδωνης κτπ), η κυβέρνηση να αποσύρει το δημοψήφισμα, να γίνει οικουμενική 6 μηνών με συνέχιση μέτρων ίσα για να εξοφλούμε τις υποχρεώσεις, να βγει καινούρια κυβέρνηση (ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ στην ΝΔ), Καραμανλής και ΝΤΟΡΑ να πάψουν να κρύβονται πίσω από καταστάσεις.

Η καινούρια κυβέρνηση, με εγγύηση της βουλής, δεν θα πέσει πριν κλείσει την νόμιμη θητεία της, και θα διαφυλάξει ότι τα συμφωνηθέντα θα τηρηθούν με ταυτόχρονη εγγύηση της Ευρώπης ότι θα γίνει απομείωση του χρέους μας το οποίο πραγματικά είναι φούσκα, και στα πρότυπα που απομειώθηκε το χρέος της πρώην ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Το ΦΠΑ θα είναι η κόκκινη γραμμή μας γιατί δεν γίνεται να χαρίσουμε τον τουρισμό μας στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ που έχουν εξαγοράσει όλα τα ξενεοδοχεία στα παράλια της Τουρκίας.

Τα εξοπλιστικά έξοδα να ξανασυζητηθούν απλά να θυμόμαστε ότι οι Τούρκοι δεν χτυπάνε την Ελλάδα αν εμείς δεν δώσουμε το έναυσμα στο ΝΑΤΟ και τους ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, θυμηθείτε πως ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΟΙ ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

και βέβαια σίγουρα για το ασφαλιστικό μας πρέπει να το βουλώσουμε γιατί το ΠΗΔΗΞΑΜΕ μόνοι μας και σε αυτό δεν φταίει η ΜΕΡΚΕΛ και οι λοιποί πραγματικά αδίστακτοι.

Πρέπει να ξέρουμς ότι θέλουμε δεν θέλουμε υπαρχουν αφεντικά, αν δεν το πάρουμε χαμπάρι θα γίνουμε ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ τους οποίους κατέστρεψε ο ΜΑΔΟΥΡΟ και βέβαια ο ΤΣΑΒΕΣ, τους έζησα στην Βενεζουέλα πολλά χρόνια και να ξέρετε ότι ο ΤΣΑΒΕΣ είναι δολοφόνος, λεχει φάει παρα πολύ κόσμο, αυτόν τον άνθρωπο πήγε και προσκύνησε στον τάφο του ο ΤΣΙΠΡΑΣ.

Αυτό θέλουμε, την αλαζονεία της Κωσταντοπούλου θέλουμε οι οποία χάνει το δίκιο της λόγο χαμηλούς στάθμης προσωπικότητας?

Αν αυτό θέλουμε ΛΥΠΑΜΑΙ

Κανείς και κανένα κράτος δεν είναι φίλος μας, πόσο μάλλον οι Γερμανοί, οι ΗΠΑ, αλλά και οι Ρώσοι, ζούμε όμως σε αυτον τον κόσμο και θα πρέπει να είμαστε αρκετά έξυπνοι για να ελιχθούμε, αλλοιώς δεν πάει στο μυαλό μας πόσα θα πάθουμε τα οποία δεν θα μπορούμε να αντιμετώπισουμε.

Στην τελική διαβάστε την ιστορία μας ολόκληρη, όχι μόνο μερικές μάχεσ τις οποίες κερδίσαμε, αλλά ολόκληρη την ιστορία μας.






Που να δείτε πως βαράνε οι ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΙ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ


Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2015

ΒΟΜΒΑ!!! Ο Craig Roberts καταγγέλει σχέδιο δολοφονίας του Αλέξη Τσίπρα!

Τα μισά να είναι αλήθεια, το σίγουρο είναι ότι σπέρνουν προβοκάτσια.
Ο Αμερικάνος που τα λέει αυτά, βγαίνει για δεύτερη φορά και μιλάει. Τα όσα λέει, συμφωνούμε ή διαφωνούμε δείχνουν οτι το πρόβλημα είναι ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι οικονομικό. 
Πήγε το ΖΩΟ ο ΓΑΠ και μας έμπλεξε να γίνουμε το θήραμα μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών. Μας άφησε όμως και ο Καραμανλής και εξαφανίστηκε. Μας άφησε στα νύχια του χωρίς να μιλήσει και άφησε να τον βρίζουν. Βάλτε στο μυαλό σας πόσο των είχαν πιάσει από τα αρχ....α, και δεν μιλάω για την προσπάθεια δολοφονίας του, μιλάω για δοσοληψίες. 
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα προσπαθήσουν να δολοφονήσουν τον συγκεκριμένο Πρωθυπουργό γιατί θα τον κάνουν ήρωα και το σημερινό STATUS QUO δεν θέλει ηγέτες και ήρωες. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι που ίσως ο Τσίπρας δεν μπορεί να το ξεστομίσει στα ίσα και μένει σε εμάς να το καταλάβουμε, άρα θα πρέπει να φιλτράρουμε αν το ΝΑΙ ή το ¨ΟΧΙ θα είναι το σωστό για να μην ξαναγίνουμε εργαλείο στα χέρια τους, όπως ακριβώς γίναμε το 1940.
ΒΟΜΒΑ!!! Ο Craig Roberts καταγγέλει σχέδιο δολοφονίας του Αλέξη Τσίπρα!

Τι αναφέρει ο Αμερικανός οικονομολόγος

Του Νίκου Χειλαδάκη 

Σε μια εκτεταμένη συνέντευξη του στο αμερικανικό ηλεκτρονικό δίκτυο, King World News, ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος και πρώην γραμματέας του αμερικανικού θησαυροφυλακίου, Paul Craig Roberts, προειδοποιεί ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα πρωθυπουργού : «We've had several cases in Latin and South America of leaders who wouldn't follow Washington's line having mysterious deaths. There have been a number of them who have been overthrown in CIA organized coups.», δηλαδή : «Έχουμε αρκετές περιπτώσεις στην Λατινική και Νότιο Αμερική από ηγέτες που δεν ακολούθησαν την γραμμή της Ουάσιγκτον και είχαν μυστήριο θάνατο. Υπάρχει μεγάλος αριθμός από αυτούς που ανατραπήκαν από οργανωμένα πραξικοπήματα από την CIA»


Σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, όλη αυτή η πεντάμηνη διαδικασία διαπραγμάτευσης απολύτου αδιεξόδου μεταξύ των δανειστών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ήταν προσχεδιασμένη ακριβώς για να φτάσει εδώ που έφτασε. Η σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ, επιδιώκουν εδώ και καιρό να ταπεινώνουν και να εξουθενώνουν τους λαούς για να κάμψουν κάθε αντίσταση στα σχέδια τους και να μπορέσουν στην συνέχεια έχοντας τους πειθήνια όργανα να στραφούν στην τελική σύγκρουση με την Ρωσία.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, είναι να καταγγείλει την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμπεριφέρθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου εναντίον της Ελλάδας και ότι όλα ήταν προαποφασισμένα για να φτάσουν στο σημερινό αδιέξοδο. Το σχέδιο περιλαμβάνει για την Ελλάδα την δημιουργία χάους για να ακολουθήσουν οι λαοί της Ισπανίας, Πορτογαλίας, Ιταλίας ακόμα και Γαλλίας, έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία αντίσταση στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Αμερικανός οικονομολόγος πιστεύει πως δεν θα αφήσουν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, για να την ελέγχουν καλύτερα και πώς αν τελικά η Ελλάδα φύγει από το ευρώ που θα είναι και η σωστή της κίνηση, θα αντιμετωπίσει το μένος όλων αυτών που θα θεωρήσουν ότι ξεφεύγει από τα σχέδια τους και θα την «κεραυνοβολήσουν» με όλα τα μέσα γιατί θα ακυρώσει το «φωτεινό» τους παράδειγμα υποταγής στην Νέα Τάξη.

Η μονή ελπίδα για την Ελλάδα και τον Έλληνα πρωθυπουργό, σύμφωνα με τον Αμερικανό οικονομολόγο, είναι να συνδεθεί πιο στενά με την ομάδα των BRICKS και με το Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο είχε ήδη μια πρώτη σημαντική επαφή προφανώς, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts, διαισθανόμενος τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο έμπαινε ερχόμενος σε απ' ευθείας σύγκρουση με τα κοράκια της Ευρώπης.

Όλα αυτά μας θυμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο την περίπτωση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και το σχέδιο δολοφονίας του από ξένες μυστικές υπηρεσίες που κατά διαβολική συγκύρια τώρα αποκαλύπτεται σε όλη του την έκταση από τον αρμόδιο ανακριτή.

Και τέλος ο Paul Craig Roberts καταλήγει στην συνέντευξη του με το ερώτημα : «Will The Greeks Stand Strong And Save The Planet From World War III?» Δηλαδή, θα μείνουν οι Έλληνες δυνατοί και θα σώσουν τον πλανήτη από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο ;

Είθε να μείνουμε!
http://www.toxwni.gr/blogosfaira/item/60579-vomva-o-craig-roberts-kataggelei-sxedio-dolofonias-tou-aleksi-tsipra

Γιάννης Μηλιώκας - Να δείς που κάποτε...θα μας πούνε και μαλάκες

Το τραγουδάκι να το βάλουμε ήχο στο τηλέφωνο.
Το βιντεάκι να το βλέπουμε κάθε μέρα πριν πάμε για ύπνο, όταν ξυπνάμε και πριν δώσουμε συμβουλές ο ένας στον άλλον

https://www.youtube.com/watch?v=nVMmRuczWC0


Turkey leadership in Balkans needed: NATO - Hurriyet Daily News.

Για τα προβοκάτσια που λέγαμε.
Είδατε????

Μην νομίζει κανείς ότι οι Αμερικάνοι και οι Γερμανοί δεν χαίρονται που οι Τούρκοι μας προκαλούνε, γιατί έτσι προκαλούνε τους Ρώσους για να τους μπλέξουν σε θερμό επεισόδιο το οποίο έχει αποδειχθεί ότι οι Ρώσοι δεν θέλουν.
Μπορεί η Ρώσικη αρκούδα να βρηχάτε, δεν θέλει όμως να εμπλακεί σε θερμά επεισόδια......γιατί απλά δεν έχει πολλούς και ικανούς συμμάχους.
Οι ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ή ακόμα καλύτερα ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ με βάση του δόγματος του ΣΟΚ, είναι κοντά, πολύ κοντά.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
James Shea, the Deputy Assistant Secretary General of NATO, says that Turkish leadership is needed in solving the Cyprus issue.
James Shea, the Deputy Assistant Secretary General of NATO, says that Turkish leadership is needed in solving the Cyprus issue.

There is a need to start talking about Turkey’s leadership on certain issues, said a high level NATO official, placing the Balkans on the top of the list.

“We can’t solve some problems without Turkey. That’s clear. So we need to start talking about Turkey’s leadership; we don’t hear it so much,” said the deputy assistant secretary general of NATO, Jamie Shea, June 26.

Shea, who spoke at a conference organized by Bahçeşehir University and NATO Public Diplomacy Division, recalled the importance of stability in Turkey.  He ranked the Balkans on the top of the list for Turkish leadership. While there has been certain progress in the region, there are also issues, according to Shea. 

Stagnation in the region, the political crisis in Macedonia, a looming decision on Montenegro’s possible NATO membership are projecting a rather somber picture about the situation in the Balkans. As Greece is not in a position of leadership due to its current economic crisis, Turkey, with its strong links in the Balkans, should try to keep this region moving, according to Shea.
June/26/2015
http://www.hurriyetdailynews.com/turkey-leadership-in-balkans-needed-nato-.aspx?pageID=238&nID=84618&NewsCatID=510

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΤΣΑΚΑΛΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.......ΠΑΛΙ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΩΣΟΥΝ.

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ:

Είναι δυο σατιρικά ποιήματα του Γεωργίου Σουρή γραμμένα πριν από 150 χρόνια το ένα για το ελληνικό κράτος και το άλλο για τον Έλληνα πολίτη.

Η επικαιρότητά τους είναι εκπληκτική:
  
      « Ποιος είδε κράτος λιγοστό,
          σ' όλη τη γη μοναδικό,
          εκατό να εξοδεύει
          και πενήντα να μαζεύει;
          Να τρέφει όλους τους αργούς,
          να' χει επτά πρωθυπουργούς,
          ταμείο δίχως χρήματα
          και δόξης τόσα μνήματα;
          Να' χει κλητήρες για φρουρά
          και να σε κλέβουν φανερά
          κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
          τους κλέφτες να γυρεύουνε;»

         «Σουλούπι, μπόι μικρομεσαίο,
          ύφος του γόη ψευτομοιραίο,
          λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
          λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.
          Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
          κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.
          Κι από προσπάππου κι από παππού
          συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
          Και ψωμοτύρι και για καφέ
          το "δε βαριέσαι" κι "ωχ, αδερφέ".
          Ωσάν πολίτης σκυφτός ραγιάς,
          σαν πιάσει πόστο δερβεναγάς.
          Θέλει ακόμα-κι αυτό είναι ωραίο-
          να παριστάνει τον Ευρωπαίο.
          Στα δυο φορώντας τα πόδια που' χει
          στο' να λουστρίνι, στ' άλλο τσαρούχι».

ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.
ΑΝ ΤΟ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ?
ΜΗΠΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΜΕ?
ΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝΕ?

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ή ΤΟ ΟΧΙ...ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

ΟΙ 300οι ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....Ε ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙ.
ΤΟΥ 40 ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

Vasilis Leventis is making an appeal for unity in Europe


Συγκινητικός ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σε video-μήνυμα προς τους Ευρωπαίους.
- Δεν θα αφήσουν αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα μου, να την αποτελειώσουν.
Πάνω από 1000 κοινοποιήσεις και ακόμα περισσότερα like και κολακευτικά σχόλια  στα social media

29Ιουν2015