Τρίτη, Ιουνίου 30, 2009

Σχετικά με την καταγγελία για το ACER


Σχετικά με την καταγγελία για το ACER που δημοσιεύσατε εδώ : http://troktiko.blogspot.com/2009/06/laptop-acer.html και επειδή τυχαίνει να είμαι στο χώρο του service (σε άλλο αντικείμενο) θα ήθελα να ενημερώσω τον πελάτη αυτόν και όσους το αγνοούν, ότι...
η κοινοτική οδηγία υποχρεώνει τα καταστήματα σε 2ετή κάλυψη εγγύησης των προϊόντων του.

Ο Αστικός Κώδικας (άρθρο 554) προβλέπει πως ο αγοραστής έχει το δικαίωμα εγγύησης απο το κατάστημα αγοράς για δύο χρόνια. Πολλά καταστήματα ή ακόμα και αντιπροσωπείες, εκμεταλλεύονται την άγνοια αυτή των πολιτών και θέτουν αυθαίρετα μικρότερο χρονικό διάστημα εγγύησης.



Share on Facebook

Γιατροί του ΕΣΥ ιδρύουν offshore για τα φακελάκια!


Τη διαφθορά στον ιατρικό χώρο και ειδικότερα στη «δράση» των γιατρών του ΕΣΥ αναδεικνύει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζής στην ετήσια έκθεσή του για το 2008, που παρουσίασε χθες. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη καταγγελιών ότι γιατροί του ΕΣΥ...
έχουν συστήσει offshore εταιρείες, όπου καταλήγουν τα «φακελάκια» που ζητούν από τους ασθενείς.
Τη διαφθορά στον ιατρικό χώρο και ειδικότερα στη «δράση» των γιατρών του ΕΣΥ αναδεικνύει ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Λ. Ρακιντζής στην ετήσια έκθεσή του για το 2008 που παρουσίασε χθες. Αίσθηση προκάλεσε δε, πέραν του περιεχομένου της έκθεσης, η αποκάλυψή του ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι γιατροί του ΕΣΥ έχουν συστήσει off shore εταιρείες σε λογαριασμούς των οποίων καταλήγουν τα ποσά από το «φακελάκι» που ζητούν από τους ασθενείς. Ο γενικός επιθεωρητής αναγνώρισε βεβαίως ότι «δεν μπορεί να ελεγχθεί σε ποιον ανήκουν», ωστόσο έ! κανε σαφή την πρόθεσή του να διερευνήσει το θέμα.

Τον ίδιο χώρο αφορά εξάλλου και το παράδειγμα που επικαλέστηκε ως χαρακτηριστική υπόθεση διαφθοράς, η οποία αναφέρεται και στην ετήσια έκθεση: Γιατρός επιμελητής στο ΚΑΤ βρέθηκε, ύστερα από έλεγχο της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, να έχει αποκτήσει μέσα σε έξι χρόνια εισοδήματα πάνω από 2 εκατ. ευρώ (καταθέσεις) καθώς και ακίνητα, αναντίστοιχα των αποδοχών του.
Τελικά του επιβλήθηκε πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ για φοροδιαφυγή, συν άλλα πρόστιμα. Η υπόθεση ερευνήθηκε ύστερα από καταγγελία που έγινε πριν από δύο χρόνια στον γενικό επιθεωρητή ότι ο εν λόγω γιατρός του ΕΣΥ διατηρούσε και ιατρείο. Μάλιστα, όταν έγινε έλεγχος, ισχυρίστηκε ότι οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί ήταν... φίλοι. Ο ισχυρισμός του έγινε αποδεκτός(!) και απαλλάχθηκε πειθαρχικά για να πέσει στο «δόκανο» όταν ο έλεγχος συνεχίστηκε και επεκτάθηκε στην οικονομική του κατάσταση.

http://www.kerdos.gr


Share on Facebook

Δευτέρα, Ιουνίου 29, 2009

Ο Βαρδής θέλει να πάρει την Shell


Πουλήθηκε ήδη η bp και τώρα σειρά έχει η shell να φύγει από τα Αγγλοολλανδικά χέρια και να πάει στον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Τα ΕΛ.ΠΕ πήραν τα 1.200 πρατήρια με ποσό κοντά στα 360 εκ. ευρώ και αυτό που...


κυνηγάει η Motor Oil είναι να πάρει την Shell και να κερδίσει το Ισραήλ και την Ρωσία. Και εδώ που τα λέμε, παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και ο Βαρδής. Δεν θα έχουν πρόβλημα οι εργαζόμενοι και γνωρίζει απ'έξω την Ελληνική πραγματικότητα. Σαν πολλοί ξένοι έρχονται και δεν είναι καλό.

Share on Facebook

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ είπε...

Ρωτήσαμε μια μέρα τον Γέροντα για το εξής πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε: «Γέροντα, μας λέτε συνέχεια να έχουμε καλό λογισμό, θα σας πούμε όμως, μια περίπτωση, για να δούμε τι μας συμβουλεύετε να απαντούμε. ....

Τότε, ο Γέροντας άρχισε να μας λέει:

«Γνώρισα εκ πείρας ότι σ’ αυτή τη ζωή οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες. Τρίτη δεν υπάρχει -ή στη μια θα είναι ή στην άλλη.

Η μία, λοιπόν, κατηγορία των ανθρώπων μοιάζει με τη μυγα. Η μύγα έχει την εξής ιδιότητα: να πηγαίνει πάντα και να κάθεται σε ό,τι βρώμικο υπάρχει. Για παράδειγμα, αν ένα περιβόλι είναι γεμάτο λουλούδια, που ευωδιάζαυν, και σε μια άκρη του περιβολιού κάποιο ζώο εχει κάνει μια ακαθαρσία, τότε μια μύγα, πετώντας μέσα σ’ αυτό το πανέμορφο περιβόλι, θα πετάξει πάνω απο όλα τα άνθη και σε κανένα δεν θα καθίσει. Μόνο όταν δει την ακαθαρσία, τότε αμέσως θα κατέβει και θα καθίσει πάνω σ’ αυτήν και θα αρχίσει να την ανασκαλεύει, αναπαυόμενη στη δυσωδία που προκαλείται από το ανακάτεμα αυτό και δε θα ξεκολλά από εκεί.

Αν τώρα έπιανες μια μύγα, και αυτή μπορούσε να μιλήσει και τη ρωτούσες να σου πει μήπως ξέρει αν πουθενά υπάρχουν τριαντάφυλλα, τότε εκείνη θα απαντούσε πως δε γνωρίζει καν τί είναι αυτά. Εγω, θα σου πει, ξέρω πως υπάρχουν σκουπίδια, τουαλέτες, ακαθαρσίες ζώων, μαγειρεία, βρωμιές.

Η μία λοιπόν μερίδα των ανθρώπων μοιάζει με τη μύγα. Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που έχει μάθει πάντα να σκέφτεται και να ψάχνει να βρει ό,τι κακό υπάρχει, αγνοώντας και μη θέλοντας ποτέ να σταθεί στο καλό.

Η άλλη κατηγορία των ανθρώπων μοιάζει με τημέλισσα. Η ιδιότητα της μέλισσας είναι να βρίσκει και να κάθεται σε ό,τι καλό και γλυκό υπάρχει. Ας πούμε, για παράδειγμα, πως σε μια αίθουσα, που είναι γεμάτη ακαθαρσίες έχει κάποιος τοποθετήσει σε μια γωνιά ένα λουκούμι. Αν φέρουμε εκεί μια μέλισσα, εκείνη θα πετάξει και.δεν θα καθησει πουθενά έως ότου βρει το λουκούμι και μόνον εκεί θα σταθεί.

Αν πιάσεις τώρα τη μέλισσα και τη ρωτήσεις που υπάρχουν σκουπίδια, αυτή θα σου πει ότι δε γνωρίζει, θα σου πει εκεί υπάρχουν γαρδένιες, εκεί τριανταφυλλιές, εκεί θυμάρι, εκεί μέλι, εκεί ζάχαρη, εκεί λουκούμια και γενικά θα είναι γνωστής όλων των καλών και θά έχει παντελή άγνοια όλων των κακών. Αυτή είναι η δεύτερη ομάδα, των ανθρώπων εκείνων που έχουν καλούς λογισμούς και σκέπτονται και βλέπουν τα καλά.

Όταν σ’ ένα δρόμο βρεθούν νά περπατούν δύο άνθρωποι, οι οποίοι ανήκουν στις δύο αυτές κατηγορίες, τότε φτάνοντας στο σημείο εκείνο όπου ένας τρίτος έκανε την «ανάγκη» του, ο άνθρωπος της πρώτης κατηγορίας, θα πάρει ένα ξύλο και θ’ αρχίσει να σκαλίζει τις ακαθαρσίες. Οταν, όμως περάσει ο άλλος, της δεύτερης κατηγορίας, που μοιάζει με τη μέλισσα, προσπαθεί να βρει τρόπο να τις σκεπάσει με χωμα και με μια πλάκα, για να μην αισθανθούν και οι άλλοι περαστικοί τη δυσωδία αυτή, που προέρχεται απο τις βρωμιές».

Και κατέληξε ο Γέροντας:
«Εγώ σε όσους έρχονται και μου κατηγορούν τους άλλους -και με δυσκολεύουν- τους λέω αυτό το παράδειγμα και τους υποδεικνύω να διαλέξουν σε ποια κατηγορία θέλουν να βρίσκονται και αναλόγως να ψάξουν να βρουν και τους ανάλογους ανθρώπους της κατηγορίας τους»

Φεύγουν οι μισοί πιλότοι της Ολυμπιακοί Αεροπορίας

Oι καλύτεροι πιλότοι ανήκουν στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Είναι γνωστό αυτό λόγω της εμπειρίας που έχουν. Θέλετε να μάθετε κάτι καινούριο για αυτούς; Δεν θα σας αρέσει όμως. Λοιπόν οι...


μισοί θα παραιτηθούν γιατί η νέα Ολυμπιακή τους πρότεινε μισθούς με περικοπές κατά το ήμισυ και μάλιστα μεικτά! Και όπως είναι λογικό θα φύγουν και θα πάνε...αλλού.
Καλή η ιδιωτικοποίηση αλλά έχει και το ρίσκο της όπως όλες οι ιδιωτικές εταιρείες. Οι περιουσία της Ο.Α είναι το προσωπικό της και ότι τα σκάφη της. Έχουν βγει και πιο σύγχρονα. Αν θέλετε να ξέρετε μας ενδιαφέρει η ασφάλεια και η ψυχραιμία.
Share on Facebook

Κατέθεσαν τα όπλα οι εθνοφύλακες στο Αγαθονήσι και πήραν σκληρές αποφάσεις για τους λαθρομετανάστες.


Τον τρόμο και τον φόβο σκόρπησαν οι 200 λαθρομετανάστες στο Αγαθονήσι. Έκλεψαν, λεηλάτησαν και αφόδευσαν
Το κοινοτικό συμβούλιο και οι κάτοικοι πήραν σκληρές αποφάσεις Κατέθεσαν προσωρινά τα όπλα τους και δεν αφήνουν τα σκάφη να τους αποβιβάζουν...
στο Αγαθονήσι.

Την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009, μπροστά στη λαίλαπα των 200 λαθρομεταναστών που λεηλάτησαν σπίτια, έφαγαν κατσίκια και κότες, αφόδευσαν σε εκκλησίες και νεροχύτες σπιτιών, οι Αγαθονησιώτες πήραν σκληρές αποφάσεις για να αναγκάσουν την πολιτεία και την ελληνική κυβέρνηση να λάβει ουσιαστικά μέτρα για τον περιορισμό της εισόδου των λαθρομεταναστών στο μικρό νησί τους, και την εξασφάλιση της διαμονής τους.

Οι εθνοφύλακες του Αγαθονησίου κατέθεσαν τα όπλα στον κοινοτάρχη και στη συνέχεια στον διοικητή του τάγματος της εθνοφυλακής Σάμου, που ήρθε με εντολή του υπουργείου να τα παραλάβει, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την συνεχόμενη εισροή λαθρομεταναστών και στην ανικανότητα του κράτους να λύσει το πρόβλημα.
Παράλληλα, με απόφαση του, το κοινοτικό συμβούλιο έκανε γνωστό ότι δεν θα επιτρέπει σε πλωτά του λιμενικού ή άλλα σκάφη, την αποβίβαση λαθρομεταναστών.

Αναλυτικά,
Την Τρίτη το μεσημέρι πλημμύρισε το Αγαθονήσι με 198 λαθρομετανάστες (170 είναι οι κάτοικοι) υπηκοότητας Σομαλοί, Παλαιστίνιοι, Ιρακινοί και Αφγανοί, οι οποίοι συνελήφθησαν από τα πλωτά που περιπολούν στην περιοχή μας.
Παρέμειναν στο Αγαθονήσι 2 μέρες και μέσα σε αυτές τις δύο μέρες όπως μας είπαν οι κάτοικοι προέβησαν σε λεηλασίες και σε πράξεις πρωτοφανούς συμπεριφοράς .
Αφού άνοιξαν σπίτια τα λεηλάτησαν και στη συνέχεια Αφόδευσαν στους νεροχύτες και στα πατώματα.
Άρπαξαν κατσίκια και κότες τα οποία έσφαξαν και έπνιξαν.

Αυτό όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και τους έκανε να αντιδράσουν με την προσωρινή κατάθεση του οπλισμού τους και την απόφαση του Κοινοτικού συμβουλίου, ήταν ότι λαθρομετανάστες άνοιξαν εκκλησίες και αφόδευσαν και κει.

Να σημειωθεί, όπως μας είπαν οι κάτοικοι είχαν φροντίσει για τη σίτιση τους που προφανώς να μην ήταν ιακανοποιητική, αλλά η συμπεριφορά τους ήταν πρωτοφανής.
Μπροστά στα γεγονότα μετά και τις επαφές του κοινοτάρχη κ. Βαγγέλη Κόττορου με τα αρμόδια υπουργεία και τον υπουργό εσωτερικών κ. Παυλόπουλο επρόκειτο να μεταφερθεί ένας μεγάλος αριθμός στην Πάτμο με το ιπτάμενο δελφίνι της γραμμής και το πλωτό του λιμενικού, για να φύγουν για Αθήνα.
Οι κάτοικοι που πληροφορήθηκαν ότι θα παραμείνουν λαθρομετανάστες στο νησί τους κατέβηκαν στο λιμάνι και ζητούσαν να φύγουν όλοι.
Τότε επιστρατεύτηκε ιδιωτικό σκάφος από την Πάτμο, έναντι αμοιβής για να τους μεταφέρει από το Αγαθονήσι.
Έτσι μεταφέρθηκαν όλοι στην Πάτμο.
Για την περιφρούρηση τους κατά τη μεταγωγή τους με πλοίο στον Πειραιά εστάλησαν 10 αστυνομικά όργανα.
Τους 198 λαθρομετανάστες φρουρούσαν με μάσκες οι αστυνομικοί στον υπαίθριο περιφραγμένο με κάγκελα χώρο επιβατών προς επιβίβαση στο λιμάνι της Πάτμου.
Το βράδυ της Πέμπτης με το πλοίο της γραμμής έφυγαν οι 178 και έμειναν οι 20. Από αυτούς οι ανήλικοι διέμειναν σε ξενοδοχείο και οι υπόλοιποι κυκλοφορούν ελεύθεροι, ακόμα και σήμερα Σάββατο 27 Ιουνίου.
Τη Παρασκευή άλλοι 25 λαθρομετανάστες βγήκαν στο Αγαθονήσι και βρίσκονται εκεί περιμένοντας να περάσουν και άλλοι 55 άφησε τη νύχτα Παρασκευής προς Σαββάτο το πλωτό του λιμενιού της Πάτμου, χωρίς να το αντιληφθούν οι κάτοικοι και να αντιδράσουν.
Πηγή
Patmostimes

Share on Facebook

Το MEND έπληξε πλατφόρμα πετρελαίου της Royal Dutch Shell στο Δέλτα του Νίγηρα


Η μεγαλύτερη ένοπλη οργάνωση της Νιγηρίας, το "Κίνημα για την Απελευθέρωση του Δέλτα του Νίγηρα" (MEND), ανακοίνωσε ότι μέλη του έπληξαν σήμερα πλατφόρμα πετρελαίου που ανήκει στην εταιρία Royal Dutch Shell στο Δέλτα...

του Νίγηρα, παρά την Αμνηστία που τους προσέφερε ο νιγηριανός πρόεδρος Ουμάρου Γιαρ'Αντούα.
Σύμφωνα με το MEND, τμήματα της πλατφόρμας φλέγονται ύστερα από μεγάλη έκρηξη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση από ανεξάρτητη πηγή.

Ο νιγηριανός πρόεδρος προσέφερε 60ήμερη αμνηστία στους ενόπλους στο Δέλτα του Νίγηρα που ευθύνονται για βομβιστικές επιθέσεις σε πετρελαιαγωγούς και σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου καθώς επίσης για απαγωγές εργαζομένων στον τομέα του πετρελαίου τα τελευταία τρία χρόνια.

Το MEND απέρριψε την προσφορά της αμνηστίας υποστηρίζοντας ότι είναι ένα πρόγραμμα που αφορά εγκληματίες και όχι "αγωνιστές της ελευθερίας", ότι τα μέλη του δεν θα πάρουν μέρος σ΄αυτό και ότι θα διαπραγματευτεί ως οργάνωση όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή.

Honduran leader forced into exile

Troops arrest Honduran president

Troops in Honduras have ousted the president and flown him out of the country after a power struggle over plans to change the constitution.

After arriving in Costa Rica, deposed President Manuel Zelaya said he had been kidnapped by soldiers in a "coup".

Mr Zelaya, elected for a non-renewable four-year term in 2006, had wanted a vote to extend his time in office.

His arrest came just before the start of a referendum ruled illegal by the Supreme Court and opposed by Congress.

There had also been resistance within Mr Zelaya's own party to the plan for the vote.

'Arrested in pyjamas'

Congress swiftly appointed its speaker Roberto Micheletti - a member of Mr Zelaya's Liberal Party, but an opponent of him - as acting head of state.

The day's drama began at dawn on Sunday when soldiers stormed the president's residence in the capital, Tegucigalpa, an hour before polls were to open.

Honduran President Manuel Zelaya in Costa Rica on Sunday 28 June 2009

This was a plot by a very voracious elite, which wants to keep this country in an extreme level of poverty
President Manuel Zelaya

Mr Zelaya was taken to an airbase outside the city and rumours swirled over his whereabouts.

The BBC's Stephen Gibbs, in the region, says armoured vehicles were on the streets and troops fired tear gas to disperse the president's supporters outside his home.

Several hours later Mr Zelaya turned up in Costa Rica and said troops had "kidnapped" him in his pyjamas.

He insisted he was still the rightful president and urged Hondurans to resist those who had removed him.

"This was a plot by a very voracious elite, an elite which wants only to keep this country isolated, in an extreme level of poverty," he said.

Later the Honduran Supreme Court said it had ordered the removal of the president, who had been due to leave office next January.

Then Congress produced what it said was Mr Zelaya's letter of resignation, which it voted to accept. The ousted president dismissed the letter as a fake.

Chavez military warning

There was international condemnation of events in Honduras:

MANUEL ZELAYA
Map

Took office in Jan 2006; beat ruling National Party candidate
Has moved Honduras away from its traditional ally the US
Enjoys the support of Venezuela's leftist President, Hugo Chavez
A civil engineer and rancher by profession

• At an emergency meeting in Washington, the Organization of American States said it was a "coup"

• Venezuelan President Hugo Chavez, blamed "the Yankee empire", and threatened military action should the Venezuelan ambassador to Honduras be attacked; President Evo Morales of Bolivia described Mr Zelaya's removal as "an assault on democracy"

• The White House denied any involvement; President Barack Obama urged Honduras to "respect the rule of law" and a State Department official said America recognised Mr Zelaya as the duly elected president

• The European Union called for "a swift return to constitutional normality" in Honduras

The military's dramatic move came after President Zelaya sacked the chief of the army, Gen Romeo Vasquez, on Wednesday for refusing to help him organise the referendum.

A day later, the Honduran Congress approved plans to investigate whether the president should be declared unfit to rule.

In an interview with Spain's El Pais newspaper published on Sunday, Mr Zelaya said a plot to topple him had been thwarted after the US refused to back it.

The Central American country - an impoverished coffee and banana-exporting nation of more than 7 million people - has experienced military coups in the past.

Soldiers overthrew elected presidents in 1963 and again in 1975; the military did not turn the government over to civilians until 1981.

Source: BBC News

Πραξικόπημα στην Ονδούρα












Ο πρόεδρος της Ονδούρας Μανουέλ Ζελάγια συνελήφθη την Κυριακή από στρατιώτες.

Ο φίλος και σύμμαχος του Ούγκο Τσάβες, Σελάγια, συνελήφθη στην κατοικία του και μεταφέρθηκε σε άγνωστη τοποθεσία, όπως δήλωσε στο Ρόιτερ ο εκπρόσωπός του. Άλλος κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε, ότι υπάρχουν πληροφορίες πως ο Σελάγια μεταφέρθηκε σε αεροπορική βάση.

Η Ονδούρα διανύει περίοδο συνταγματικής κρίσης και ο αριστερός πρόεδρος Μανουέλ Σελάγια, είχε επιδοθεί σε μία απόπειρα να εξασφαλίσει την επανεκλογή του.



ΜΕΤΑ ΤΗΝ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Πάρα πολλές οι εξελίξεις από την Ονδούρα. Πριν λίγο το Κογκρέσο έκανε δεκτή την «παραίτηση» του προέδρου της χώρας του Zelaya αλλά ο ...

ίδιος λέει ότι δεν παραιτείται. Παράλληλα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης. Οι γείτονες απειλούν, η Αμερική έχει νευριάσει και όλα έχουν πάρει περίεργη τροπή


Η Βενεζουέλα απειλεί με επίθεση στην Ονδούρα


ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Τα πάντα για να σταματήσει το πραξικόπημα στην Ονδούρα λέει ότι θα κάνει ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez. Οι στρατιωτικές δυνάμεις της Βενεζουέλας είναι έτοιμες να επέμβουν μετά την επίθεση που ...

δέχτηκε ο πρέσβης της Βενεζουέλας στην Ονδούρα. Είναι πολύ έκρυθμη η κατάσταση στην περιοχή ας ελπίσουμε ότι θα ομαλοποιηθεί πριν αρχίσουν τα χειρότερα


Share on Facebook






Capt. Tassos comments:
do not forget that Chavez was trying to set up an oil pipe line from Venezuela to Honduras (pacific coast) in order Venezuela oil to be loaded directly from Honduras to China. The contracts were signed between Venezuela, China and Honduras but most probably some other countries were pissed off.





Το πιο ερωτικό τραγούδι των τελευταίων 30 ετών


To δημοφιλέστερο ερωτικό τραγούδι των 30 τελευταίων ετών σύμφωνα με την επιτροπή του ALPHA στην εκπομπή της Ν.Γερμανού είναι ένα κομμάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσει κάποιος ότι θα ήταν έτσι και αλλιώς ψηλά. Συγκινητικό και ανθρώπινο.
Ποτέ δεν ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο. Αλλά ρε παιδιά αυτό θα ήταν κάπου στην κορυφή...

Είναι ...

ο "Αύγουστος" του Νίκου Παπάζογλου που βγήκε το 1984 και πούλησε πάνω από 200.000 δίσκους

Share on Facebook

13.500 ευρώ παίρνει ο καθένας Ευρωβουλευτής με το νέο νόμο


Εδώ δείτε επάγγελμα! Ένας Ευρωβουλευτής παίρνει πλέον 7.412 ευρώ κάθε μήνα και έχει:

- Αποζημίωση 287 ευρώ κάθε μέρα για 5 ημέρες! Με λίγα λόγια βάζει στο πουγγί άλλα 6.000 ευρώ.
- Έχει ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις του στις Βρυξέλλες
- Έξοδα κίνησης(αεροπορικά)και διαμονής
- 16.914 ευρώ για τους συνεργάτες τους!

Ε, ρε παιδιά δεν είναι καλή δουλειά αυτή ή θα τρελαθούμε τελείως;
Είναι...


ζωή και...κότα με τόσα χρήματα και ανέσεις αλλά και με την ιδιότητα του Ευρωβουλευτή!
Μην έχουν και παράπονα. Για τον κόσμο δεν κάνουν τίποτα επί της ουσίας. Μόνο για την πάρτι τους....

Share on Facebook

Κυριακή, Ιουνίου 28, 2009

Κυριακή, 28 Ιούνιος 2009

Θρίλερ με εξασθενές χρώμιο στην Εύβοια
Mετά την Aνατολική Aττική και τη Bοιωτία, το εξασθενές χρώμιο... αναβλύζει και από τις πηγές της Eύβοιας. Aυτό τουλάχιστον φανερώνουν οι αναλύσεις-σοκ του Tμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Aθηνών. Tο πρόβλημα παίρνει δραματικές διαστάσεις, αφού η ποσότητα της τοξικής ουσίας σε κάποια δείγματα νερού, που ελήφθησαν από ιδιωτικές γεωτρήσεις του Δήμου Mεσσαπίων και Nέας Aρτάκης είναι υπερβολικά υψηλή. Aκόμη και το ολικό χρώμιο ξεπερνάει κατά πολύ το όριο που σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία είναι 50 μg/l.http://www.ethnos.gr
function fbs_click() {u=location.href;t=document.title;window.open('http://www.facebook.com/sharer.php?u='+encodeURIComponent(u)+'&t='+encodeURIComponent(t),'sharer','toolbar=0,status=0,width=626,height=436');return false;}
html .fb_share_link { padding:2px 0 0 20px; height:16px; background:url(http://static.ak.fbcdn.net/images/share/facebook_share_icon.gif?0:26981) no-repeat top left; }
Share on Facebook
Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:41 μμ

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Όταν όλοι άρχισαν να περπατάνε έτσι


Από τότε οι περισσότεροι άρχισαν να ...περπατάνε με αυτό τον τρόπο. Και τότε δεν υπήρχαν οι μπότες (βλέπε Ρουβάς- eurovision)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO




Share on Facebook

Στον Αρειο Πάγο 87 χρόνια μετά η "Δίκη των Εξι"

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2009


Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου πέφτει πλέον το βάρος της απόφασης για το εάν, ογδόντα εφτά χρόνια μετά το Νοέμβριο του 1922, θα επαναληφθεί ή όχι η ιστορική «δίκη των έξι»!
Με μια διαδικασία-εξπρές, που διήρκησε από τις 31 Οκτωβρίου...

έως τις 15 Νοεμβρίου 1922, το Εκτακτο Επαναστατικό Στρατοδικείο Αθηνών είχε καταδικάσει σε θάνατο τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας Π. Πρωτοπαπαδάκη, Δ. Γούναρη, Ν. Στράτο, τους υπουργούς Γ. Μπαλτατζή, Ν. Θεοτόκη και τον στρατηγό Γ. Χατζανέστη για εσχάτη προδοσία, καθώς τους έκρινε ένοχους για τη Μικρασιατική καταστροφή.

Πλέον, η Ολομέλεια του ΑΠ θα κρίνει αν θα γίνει δεκτή η αίτηση αναψηλάφησης της δίκης που υπέβαλε ο Μιχάλης Πρωτοπαπαδάκης, εγγονός του εκτελεσθέντος Πέτρου Πρωτοπαπαδάκη, καθώς οι απόψεις των αρεοπαγιτών του Ποινικού Τμήματος του Ανώτατου Δικαστηρίου διχάστηκαν. Ο εγγονός υποστηρίζει ότι υπάρχουν νέα γεγονότα και νέες αποδείξεις που καθιστούν πρόδηλη την πλάνη περί των πραγμάτων των στρατοδικείων. Με αυτή την άποψη συντάχθηκαν τρεις δικαστές του Αρείου Πάγου, οι οποίοι έκαναν λόγο για ύπαρξη νέων αποδείξεων, επικαλούμενοι μεταξύ άλλων μαρτυρίες του Ελευθέριου Βενιζέλου.
Αντίθετα, δυο αρεοπαγίτες μειοψήφησαν και πρότειναν να απορριφθεί η αίτηση επανάληψης της δίκης, καθώς τα στοιχεία που προσκομίστηκαν δεν θεμελιώνουν τη βασιμότητα επανάληψης της ποινικής δίκης. Επίσης, επισημαίνουν πως δεν υπάρχει η καταδικαστική απόφαση και τα πρακτικά της δίκης.
espresso
Share on Facebook

Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2009

Τεράστιο δίκτυο υπόγειων τούνελ αποκαλύφθηκε στην Μυανμάρ




ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

Συλλήψεις και αναστάτωση έχει προκληθεί στην Μιανμάρ από τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από ένα, όπως φαίνεται, τεράστιο δίκτυο υπόγειων τούνελ που κατασκευάζονται την τελευταία 10ετία. Την αποκάλυψη έκανε εφημερίδα της Νορβηγίας που ασχολείται με την Μυανμάρ και μιλάει για...


περίπου 800 υπόγειες κατασκευές. Κανείς δε ξέρει σε τι ακριβώς θα εξυπηρετήσουν αυτά τα τούνελ και τι ήθελε η στρατιωτική κυβέρνηση της χώρας να κάνει. Φαίνεται όμως ότι για την κατασκευή του ζητήθηκε η συνδρομή ειδικών από τη Β. Κορέα


Share on Facebook

Με «βόμβα» έτοιμη να εκραγεί μοιάζει η κατάσταση στο ακριτικό Αγαθονήσι.

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2009


Οι 10 εθνοφύλακες του νησιού παρέδωσαν τα όπλα τους στον πρόεδρο της Κοινότητας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταδείξουν το αδιέξοδο στο οποίο έχει φθάσει η συγκέντρωση οικονομικών μεταναστών που καταφθάνουν από την Τουρκία..Την περασμένη Πέμπτη, 193 άτομα από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη και ...
την Σομαλία εντοπίστηκαν σε βάρκες ανοικτά του Αγαθονησίου και προωθήθηκαν από το Λιμενικό στο νησί, όπου οι μόνιμοι κάτοικοι ανέρχονται σε 170.Άνδρες, γυναίκες και παιδιά, 193 ψυχές, ζουν εδώ και πέντε ημέρες σε χωράφια, αγρούς, δρόμους, χωρίς «κεραμίδι» πάνω από τα κεφάλια τους, χωρίς κρατική μέριμνα, ιατρική φροντίδα και μίνιμουμ συνθήκες υγιεινής.Οι κάτοικοι τους προσφέρουν νερό, φαγητό και ρούχα, όπως κάνουν άλλωστε κάθε φορά όταν οικονομικοί μετανάστες εγκαταλείπονται από Τούρκους δουλεμπόρους στα ανοικτά του νησιού.Ο Κωνσταντίνος Κόττορος, εκπρόσωπος των Εθνοφυλάκων και γιος του προέδρου της Κοινότητας, εξηγεί στη «zougla.gr» πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι και οικονομικοί μετανάστες αναγκάζονται να συμβιώσουν στο ακριτικό νησί.

http://aetoiellas.blogspot.com/2009/06/blog-post_25.html

Share on Facebook

Ο Jackson ήταν ο τέταρτος της παρέας του "we are the world" που έφυγε

Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2009


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο RAY CHARLES

πριν σχεδόν 25 χρόνια ένα τραγούδι που γράφτηκε απο τον Michael Jackson και τον Lionel Richi ένωσε τα θηρία τότε του πενταγράμμου. Το τραγούδι "We are the world" γράφτηκε για την Αφρική και έκανε τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO






Share on Facebook

Το Ισραήλ πειραματίζεται σε νέα δολοφονικά όπλα

Κυριακή, 11 Ιανουάριος 2009

Η καταγγελία, που αποκρύπτουν τα διεθνή ΜΜΕ, γίνεται από τον έγκυρο επιστημονικό οργανισμό «New Weapons Research Committee» και μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Στη Λωρίδα της Γάζας επαναλαμβάνεται αυτό που συνέβη στο Λίβανο το 2006, όταν στη σύγκρουση με την Hezbollah το εβραϊκό κράτος χρησιμοποίησε λευκό φώσφορο, το εκρηκτικό Dense inert metal explosive (Dime) και θερμοβαρικά εκρηκτικά – 3 τύπων -, τα οποία αναγνωρίζονται από τα χαρακτηριστικά των τραυμάτων που προκαλούν. Επίσης τις βόμβες διασποράς και βλήματα ουρανίου, που έχουν αφήσει μέχρι τώρα την ραδιενεργό παρουσία τους στους κέδρους της χώρας…».
Ο νορβηγός γιατρός Mads Gilbert, που τώρα προσφέρει υπηρεσίες στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας Shifa, επισημαίνει: «Πολλοί φθάνουν με ακρωτηριασμένα τα άκρα, με αποκομμένα τα δύο πόδια τους. Υποπτεύομαι ότι πρόκειται για τραύματα βομβών Dense inert metal explosive (Dime)…Δεν είμαι σε θέση να πω αν οι ισραηλινοί χρησιμοποιούν όπλα λευκού φωσφόρου ή απεμπλουτισμένου ουρανίου, αλλά σίγουρα “πειραματίζουν” πάνω στον πληθυσμό της Γάζας νέα όπλα Dime. Πρόκειται για εκρηκτικά μεγάλης και ελεγχόμενης ισχύος, που προκαλούν ακρωτηριασμούς σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο έκρηξης. Δεν διαθέτουμε ένα εργαστήριο ώστε ν’ αναλύσουμε τα δείγματα, αλλά μιλώ για τα πτώματα και τους τραυματίες που γεμίζουν αυτό το νοσοκομείο. Υπάρχουν κορμιά κομματιασμένα και τραύματα που σίγουρα δεν προκαλούνται από συμβατικά όπλα. Φθάνουν κορμιά απανθρακωμένα και με διαλυμένα τα εντόσθια…Στους περισσότερους τραυματισμένους, είμαστε αναγκασμένοι να πραγματοποιούμε χειρουργικούς ακρωτηριασμούς. Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα, είναι εναντίον κάθε διεθνούς δικαίου. Ακούω για τη Χαμάς, αλλά τα μάτια μου βλέπουν μόνον συστηματικούς βομβαρδισμούς εναντίον του πληθυσμού, με όπλα απαγορευμένα από τη διεθνή κοινότητα».
Το Γραφείο Τύπου
http://www.newweapons.org/

Η μαρτυρία του Νορβηγού Mads Gilbert, γιατρού στο νοσοκομείο ash-Shifa της Γάζας:
http://www.youtube.com/watch?v=bFjooAPtyTo

Μια ανθρώπινη τραγωδία, που δεν συγκινεί την «πολιτισμένη» Ευρωπαϊκή Ένωση. Μια τραγωδία που ικανοποιεί τους ηγέτες της Ε.Ε., τους σύγχρονους ναζί του 21ου αιώνα!
Οι μακελάρηδες των λαών πειραματίζονται σε νέα δολοφονικά όπλα.
Και στην πατρίδα μας οι συνέπειες θα είναι τραγικές, από το «Σύνδρομο των Βαλκανίων», στους στρατιώτες μας στις εμπόλεμες ζώνες (Βαλκάνια, Αφγανιστάν…).

Τετάρτη, Ιουνίου 24, 2009

Πολύ γέλιο από τον Χάρρυ Κλυνν

Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2009





Share on Facebook

"Μια "τρελη" ιδεα, για την επιστροφη των μαρμαρων"

Τετάρτη, 24 Ιούνιος 2009


"Στο ΒΠΠ εξω απο την νησο Τζια, βυθιστηκε το αδερφο πλοιο του Τιτανικου, ο Βρετανικος!
Οι Ολλανδοι προσφατα εχουν κανει...


καταπληκτηκες προοδους στην ανασυρση, ναυαγιων.

Εαν ανασυραμε τον Βρετανικο, απο τον βυθο, (εαν αυτο ειναι εφικτο φυσικα) και ΔΕΝ τον παραδιδαμε στους κατοχους του Βρετανους αλλα το αξιοποιουσαμε ως τουριστικο εκθεμα, δεν θα αποτελουσε αυτο ενα πολυ δυνατο διαπραγματευτικο χαρτι στα χερια της Ελλ.Κυβερνησης; Για να μην πω πληρωμη με το ιδιο νομισμα.

Το ναυαγιο πρεπει να ανασυρθει, πληρως, και να αποκατασταθει με τετοιο τροπο ωστε και τουριστικο αξιοθεατο να μπορει να αποτελεσει, και να μπορει με καλες καιρικες συνθηκες να ρυμουλκηθει μεχρι το Λονδινο!!!!

Εαν αυτο ειναι εφικτο, σιγουρα θα ειναι ακριβο. Δεν ξερω ποσο, αλλα αποκλειεται να αξιζει περισσοτερο απο τα μαρμαρα."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2009

"Δεν υπάρχουν νόμοι. Είναι ξεκάθαρο αυτό και φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν καθημερινά, ακόμη και οι δημόσιοι λειτουργοί."

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2009


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Στα Κάτω Πετράλωνα (και όχι στην Εκάλη, του Παπάγου ή κάποια άλλη sic γειτονιά) γίνονται εδώ και μέρες έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Πανδώρου. Το συνεργείο που τα εκτελεί ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ πλήρως και καθημερινά για τις ώρες κοινής ησυχίας, που είναι νομικά κατοχυρωμένες υπέρ του πολίτη.
Σήμερα στις 3 το μεσημέρι και αφού για όλο το πρωί ο θόρυβος από τα μηχανήματα ήταν απίστευτα ενοχλητικός, ζήτησα από τον εργοδηγό του συνεργείου να σταματήσουν οι εργασίες έως τις 5:30 που είναι οι ώρες της κοινής ησυχίας. Ζήτησα δηλαδή το αυτονόητο... δικαίωμά μου στην ησυχία για το συγκεκριένο διάστημα. Η απάντησή του ήταν προκλητική, που με δυσκολία συγκράτησα την οργή μου: "Δεν σταματάω με τίποτα κι αν γουστάρεις φέρε την Αστυνομία".
Πήρα στο τηλέφωνο λοιπόν την Αστυνομία και ο τηλεφωνητής μου είπε ότι έχω απόλυτο δίκιο να διαμαρτύρομαι και ότι θα έστελνε ένα περιπολικό να σταματήσει τα έργα.
Δεν ξέρω αν ήρθε τελικά, ή όχι το περιπολικό. Κανείς πάντως δεν μου χτύπησε το κουδούνι, παρ' ότι είχα δώσει όνομα και διεύθυνση. Αυτό που ξέρω είναι ότι ακόμη και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές (4:10) τα συνεργεία δουλεύουν ακόμη.
Ξαναπήρα την Αστυνομία τηλέφωνο και αυτή τη φορά η κοπέλλα που απάντησε μου είπε ότι το περιπολικό λογικά θα έπρεπε να είχε έρθει και ότι πιθανώς το συνεργείο να έχει ΑΔΕΙΑ απ' τον δήμο, να δουλεύει ΚΑΙ στις ώρες κοινής ησυχίας.

Και ερωτώ:
1. Ποιός είναι αυτός που δίνει ΑΔΕΙΕΣ οι οποίες καταπατούν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα του πολίτη;
2. Γιατί η Αστυνομία (αν ήρθε) δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει για το τι συνέβη, ως όφειλε;
3. Αν το τηλεφώνημα ήταν από γειτονιά ενός βουλευτή, δημάρχου, μεγαλοδημοσιογράφου, ή οποιουδήποτε άλλου επώνυμου, τα έργα θα συνεχίζονταν και στις ώρες κοινής ησυχίας;

Αλλά τι ρωτάω τώρα; Ένα ερώτημα στο οποίο όλοι θα κουνήσουν συγκαταβατικά το κεφάλι και θα μου ευχηθούν "καλό κουράγιο, πετραλωνίτη".

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2009

H ιστορία με τον 21 χρονο χάκερ στη Κω - Το θέμα που θέλουν να θάψουν


ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο 21χρονος συνελληφθη στη ροδο μετα απο ενταλμα της ιντερπολ που εκκρεμουσε για 8 χρονια οπου η αμερικη ζηταει την εκδοση του διοτι διεπραξε οικονομικο εγκλημα μεσω διαδικτυου και εκλεψε 20 εκατομμυρια δολαρια σε ηλικια 14χρονων!ομως σε αποκλειστικες δηλωσεις που εχουμε του νεαρου μεσα απο τις φυλακες η αληθεια ειναι καπως διαφορετικη. ο πατερας του ουκρανου εργαζοταν στη νασα και οι αμερικανοι ηθελαν τις ερευνες του. ο πατερας δεν τις εδωσε ποτε και ετσι βρηκαν αυτον τον τροπο να προσεγγισουν τον πατερα...
απευθυνθηκα σε υπουργους που σχετιζονται και δεν γνωριζαν τιποτα επι του θεματος και ουτε φυσικα ασχοληθηκαν. επισης εδωσα τις πληροφοριες σε βουλευτες της αντιπολιτευσης αλλα παλι με την ελπιδα εμεινα. στη realnews, παρουσιαστηκε η δηλωση του κυριου δενδια ο οποιος επισης δεν ηξερε κατι για αυτη την ιδιαιτερη περιπτωση! σας ενοχλω σημερα γιατι το πρωι μου τηλεφωνησε ο ιεγκορ απο τις φυλακες και με πληροφορησε οτι χτες το βραδυ ελαβε εγγραφο απο τον ελληνα υπουργο δικαιοσυνης που του ανακοινωνει την απελαση του στις η.π.α. ομως δεν του λεει σε ποια πολιτεια θα παει( καθως ζητουν την εκδοση του νεα υορκη και φλοριδα) ουτε ποτε! αξιζει να σημειωθει επισης οτι η αμερικη ζηταει να φυλακιστει ο νεαρος 500 χρονια! εχει δικηγορο απο την ροδο,τον μιχαλη νιωτη, ο οποις τον ανελαβε δωρεαν γιατι δεν εχει ο 21χρονος χρηματα να τον πληρωσει.

Share on Facebook

"Έτσι θυμάμαι εγώ τον ανδρέα Παπανδρέου"-Μηπως πρέπει κάποια μέρα να μάθουμε απο τα λάθη μας?

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2009



Με την ευκαιρία της επετείου του θανάτου του Ανδρέα Παπανδρέου και με μια ψύχραιμη ματιά διαπιστώνει κανείς ότι ήταν από τους ηγέτες που έβλαψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό τη χώρα. Και εξηγούμαι...


1. Επέφερε τεράστια ζημιά στην οικονομία της χώρας εκτοξεύοντας το δημόσιο χρέος με δάνεια που δεν διοχετεύθηκαν σε επενδύσεις και παραγωγικούς τομείς αλλά διασκορπίσθηκαν σε κομματικές στοχεύσεις Τσοβόλα δώστα όλα).
2. Υπερχρέωσε τα ασφαλιστικά ταμεία υποχρεώνοντάς τα να καταβάλουν συντάξεις σε ανθρώπους που δεν κατέβαλαν ασφαλιστικές εισφορές.
3. Κομματικοποίησε τους αγροτικούς συνεταιρισμούς με τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα.
4. Εισήγαγε τον κομματισμό στην παιδεία και θέσπισε την εκλογή των καθηγητών με την ψήφο των φοιτητών
5. Εξαπάτησε την Ευρωπαϊκή Ενωση διαθέτοντας τα χρήματα των κοινοτικών πλαισίων στήριξης σε εντελώς άσχετους τομείς με αποτέλεσμα η Ε.Ε. να μας θεωρεί ακόμη και σήμερα απατεώνες και να ζητά σωρούς γραφειοκρατικών διασφαλίσεων για την εκταμίευση κονδυλίων με συνέπεια την καθυστέρηση των εντάξεων και των απορροφήσεων
6. Κατεστρεψε το ήθος του Ελληνα διδάσκοντας με το παράδειγμά του ότι είναι θεμιτή η μίζα, ότι είναι θεμιτή η εξαπάτηση προκειμένου να πετύχει κανείς τον σκοπό του (εξαπάτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή στο θέμα της επανεκλογής του, προτείνοντας τον Σαρτζετάκη), την εξαπάτηση των εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την κατασπατάληση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, κλπ.
7. Την αλλοπρόσαλλη εξωτερική πολιτική του (ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο), φιλίες με διάφορους τριτοκοσμικούς
Και πολλά άλλα που δεν μού έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ !! ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΙΑΛΑΛΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ.

Α Ρ Κ Ε Τ Α Α Ν Ε Χ Τ Η Κ Α Μ Ε !!!!!

ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!!

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ (ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ)


ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΕ!

Η επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία αφλατοξίνη βρέθηκε σε ελέγχους κρατικών εργαστηρίων, ενώ είχε περάσει απαρατήρητη από τους ελέγχους των εταιρειών.

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού- H συνωμοσία σιωπής για την προστασία του καρτέλ. «Φρέσκο» γάλα, μολυσμένο με την επικίνδυνη καρκινογόνα ουσία αφλατοξίνη Μ1 έχει ανιχνευθεί σε δύο κορυφαίες εταιρείες από τα κρατικά εργαστήρια ελέγχου, ενώ οι ίδιες οι βιομηχανίες στους δικούς τους ελέγχους το είχαν βγάλει...καθαρό!

Το συγκλονιστικό αυτό στοιχείο, που αποκαλύπτεται σήμερα από το «Π», έχει περιέλθει σε γνώση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κατά την έρευνά της για το καρτέλ των γαλακτοβιομηχανιών, αλλά η υπόθεση έχει καλυφθεί από πέπλο σιωπής από όλες τις αρμόδιες αρχές, ακόμη και από τις δικαστικές. Τα στοιχεία από την απόρρητη εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού δείχνουν ότι σε παλαιότερους ελέγχους το Γάλα που θα επεξεργάζονταν δύο κορυφαίες βιομηχανίες για την παραγωγή του τελικού προϊόντος ήταν άκρως επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία:

Στη σελίδα 154 της εισήγησης, αναφέρονται στοιχεία που προκαλούν έντονες αμφιβολίες για την αξιοπιστία του συστήματος αυτοελέγχου που είναι υποχρεωμένες να εφαρμόζουν οι εταιρείες.
Ειδικότερα, αναφέρεται ότι ένα στα τρία (6 στα 18) δείγματα της ΔΕΛΤΑ και της ΦΑΓΕ που είχαν ελεγχθεί από τα κρατικά εργαστήρια του Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος είχαν βρεθεί θετικά στην επικίνδυνη ουσία αφλατοξίνη Μ1.
Σημειώνεται ότι το 2006, μετά την έρευνα για το καρτέλ, η ΦΑΓΕ αποσύρθηκε από την αγορά του φρέσκου γάλακτος.
Τα ίδια δείγματα είχαν εξετασθεί από τις εταιρείες, στα δικά τους εργαστήρια αυτοελέγχου, αλλά όλα είχαν περάσει το τεστ, χωρίς να διαπιστωθεί η επιμόλυνση από την επικίνδυνη ουσία!

Σχολιάζοντας αυτό το εύρημα, σε υπόμνημά της προς την Επιτροπή Ανταγωνισμού, η ΜΕΒΓΑΛ υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι «η αφλατοξίνη Μ1 είναι μία άκρως επικίνδυνη καρκινογόνος ουσία, η οποία τα τελευταία έτη ελέγχεται, ή εν πάση περιπτώσει θα έπρεπε να ελέγχεται, από όλες τις γαλακτοβιομηχανίες».

Η κατάθεση του κορυφαίου στελέχους της Vivartia (ΔΕΛΤΑ) σχετικά με τον έλεγχο της αφλατοξίνης δεν εμπνέει ιδιαίτερη αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητά του.
«Υπάρχει μία ουσία που περνάει στο γάλα όταν οι ζωοτροφές δεν είναι σωστές, όταν έχουν μεγάλη υγρασία, η οποία λέγεται αφλατοξίνη», αναφέρει ο κ. Γιαννακάκος. «Δεν κάνω αφλατοξίνες τον Αύγουστο. Θα κάνω μία φορά τον μήνα όταν η περίοδος είναι συγκεκριμένη, π.χ. Σεπτέμβριος -Οκτώβριος», προσθέτει, εννοώντας ότι την περίοδο αυτή είναι μεγαλύτεροι οι κίνδυνοι, λόγω της αυξημένης υγρασίας.
Όπως είχε αποκαλύψει το «ΠΟΝΤΊΚΙ» την περασμένη εβδομάδα, στελέχη των γαλακτοβιομηχανιών έχουν ομολογήσει ότι διέθεταν στην αγορά ως το 2004 μεγάλες ποσότητες ακατάλληλου γάλακτος, «παράνομου» με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.
Μάλιστα, ο κ. Γιαννακάκος είχε παραδεχθεί στα μέσα του 2007, όταν έδωσε την κατάθεσή του, ότι το σοβαρό πρόβλημα ποιότητας ου ελληνικού φρέσκου γάλακτος ήταν και τότε υπαρκτό! Μέχρι το 2004, «οι βιομηχανίες έπαιρναν ό,τι είχε έστω και λίγο άσπρο χρώμα», έλεγε χαρακτηριστικά ο κ Γιαννακάκος, ενώ η ΜΕΒΓΑΛ σε υπόμνημά της ομολογούσε ότι είναι «εσφαλμένη εντύπωση ότι το ''εκτός προδιαγραφών'' νωπόν γάλα, δηλαδή το''παράνομο'' γάλα -πρώτη ύλη, δεν περνάει στο τελικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν ενέχει κινδύνους για την υγεία των καταναλωτών (λ.χ. δηλητηριάσεις κ..ά.)». Η αναφορά στην αφλατοξίνη, που περιλαμβάνεται στην εισήγηση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, δημιουργεί πολλά και σοβαρά ερωτήματα: Τι έγινε όταν διαπιστώθηκε ότι σε τόσο μεγάλο ποσοστό δειγμάτων τα εργαστήρια των εταιρειών είχαν αποτύχει να εντοπίσουν την αφλατοξίνη; Τι έγινε όταν εντοπίσθηκε η ουσία; Καταστράφηκε το γάλα πριν φθάσει στηνκατανάλωση;
Σε ποιον βαθμό εντοπίζονται και καταστρέφονται έγκαιρα οι ποσότητες με αφλατοξίνη;
Ποια είναι τα αποτελέσματα των μεταγενέστερων ελέγχων για την αφλατοξίνη;
Δεδομένου ότι η αφλατοξίνη δημιουργείται από κακή ποιότητα ζωοτροφών, στις οποίες αναπτύσσονται μύκητες, τι έχουν δείξει οι έλεγχοι στις ζωοτροφές;
Μήπως η εμφάνιση αφλατοξίνης στο ελληνικό γάλα συνδέεται με φαινόμενα παράνομης πρόσμειξης με εισαγόμενο γάλα, το οποίο προέρχεται από γειτονικές χώρες (Βουλγαρία,Σκόπια), δεδομένου ότι οι έλεγχοι των ζωοτροφών στη χώρα μας θεωρούνται σε γενικές γραμμές επαρκείς, ενώ και τα επίπεδα υγρασίας είναι αρκετά χαμηλά;

Πώς έχει κινηθεί η Δικαιοσύνη για την τιμωρία των υπευθύνων για τη μόλυνση του γάλακτος;
Έχει στα χέρια του ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών όλα τα στοιχεία ή έχει κοινοποιηθεί από την Επιτροπή μόνο το πόρισμα για το γάλα, που δεν τα περιλαμβάνει;
Γιατί ως τώρα δεν έχουν κινηθεί οι δικαστές που έχουν στα χέρια τους την «υπόθεση των κουμπάρων», στη δικογραφία της οποίας περιλαμβάνονται τα επίμαχα στοιχεία;

Σκάνδαλο στην Κύπρο Την ώρα που στην Ελλάδα ουδείς διανοείται να συζητήσει για μολυσμένο γάλα για να μην θιγούν οι εταιρείες (ακόμη και το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Π» «θάφτηκε» από τον Τύπο και τα ΜΜΕ, λέξη δεν γράφτηκε, λέξη δεν έβγαλε κανένα κανάλι * ), στην Κύπρο ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων πριν από
μερικές εβδομάδες, όταν διαπιστώθηκε εκτεταμένη μόλυνση φρέσκου γάλακτος από αφλατοξίνη.

Μεγάλες ποσότητες γάλακτος, αλλά και παγωτού, καταστράφηκαν πριν φθάσουν στους καταναλωτές, αλλά παρά την αντίδρασή τους αυτή, που στην Ελλάδα θα ήταν αδιανόητη, οι αρχές επικρίθηκαν για καθυστερημένες, σπασμωδικές αντιδράσεις και έλλειψη συντονισμού, ενώ χρειάσθηκε να παρέμβει και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να αντιμετωπιστεί η κρίση.

Σημειώνεται ότι οι αφλατοξίνες είναι οι πιο ευρέως γνωστές και οι πιο εντατικά ερευνημένες μυκοτοξίνες στον κόσμο.
Έχουν συνδεθεί με διάφορες ασθένειες όπως η αφλατοξίνωση στα εκτρεφόμενα ζώα, τα κατοικίδια ζώα και τους ανθρώπους, ενώ έχουν αποδεδειγμένη ισχυρή καρκινογόνο επίδραση σε ευαίσθητα πειραματόζωα και οξύτατα τοξικολογικά αποτελέσματα στους ανθρώπους. Ενοχοποιούνται για καρκίνο στο συκώτι,οξεία ηπατίτιδα, αλλά και για γενετικές μεταλλάξεις. Μάλιστα, η αφλατοξίνη Μ1 δεν καταστρέφεται ούτε με τη θερμική επεξεργασία του φρέσκου γάλακτος.

TA ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ -

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Ο ΕΦΕΤ εγκρίνει τις τακτικές του LIDL?...

Τρίτη, 23 Ιούνιος 2009



Είπαμε το Υπουργείο Ανάπτυξης δεν θέλει να "αγγίξει" την Γερμανική αλυσίδα. Ο ΕΦΕΤ όμως θεωρεί ότι είναι ασφαλές για τους καταναλωτές, να...
αγοράζουν ευπαθή προϊόντα που λήγουν σε μερικές ώρες, χωρίς να το γνωρίζουν?
Είναι θεμιτό με δόλωμα την έκπτωση του 30%, τα ευπαθή , τα αναλφάβητα, η με προβλήματα όρασης άτομα, να παγιδεύονται Σαββατιάτικα, να αρρωσταίνουν Κυριακάτικα, και να ξοδεύονται στους γιατρούς Δευτεριάτικα, για να οικονομήσει η χώρα των SIEMENS?
Κύριε Σιούφα, κύριε Βλάχο, κύριοι Οικονόμου, η μέχρι τώρα σιωπή σας, είναι και η απάντησή σας...
http://www.adena-gr.blogspot.com/

Share on Facebook

Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2009

ΤΑΣΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ.
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ.

ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΓΡΕΚΟ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΞΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΟΤΑΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΗΞΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ.

ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΤΑ? ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΝ. ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΛΤΑ?
ΕΛΑ ΝΤΕ. ΚΙ ΟΜΩΣ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΠΛΕΟΥΝ ΠΛΟΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ CONTAINERS ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,

Η ΜΑΛΤΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ.

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΡΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΓΡΟΘΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΡΓΟ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ. ΩΣ ΤΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΑΣΟΣ Ι. ΚΑΜΠΑΣ
ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ.

Η Αμερική προετοιμάζεται για επίθεση της Β. Κορέας

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2009



ΣΤΗ ΧΑΒΑΗ

Προληπτικό είναι αυτό αλλά δεν μπορεί παρά να ανησυχεί τον κόσμο. Η Αμερική λοιπόν είπε πριν λίγη ώρα ότι έχει ήδη ξεκινήσει την τοποθέτηση αντιπυραυλικών και ραντάρ στη Χαβάη για να είναι...

έτοιμη σε περίπτωση που η Β. Κορέα της επιτεθεί. Ολοι ελπίζουν ότι δε θα ξεφύγουν τα πράγματα αλλά δε μπορούν να τα αφήσουν και στην τύχη, πρέπει να είναι για όλα έτοιμοι, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με τον παρανοϊκό Kim Jong-Il


Share on Facebook

Πέμπτη, Ιουνίου 18, 2009

Η πόλη Brooksville της Καλιφόρνια επιβάλει στους εργαζόμενους να φοράνε εσώρουχα και αποσμητικό

Πέμπτη, 18 Ιούνιος 2009


ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ

Περίεργους κανόνες ντυσίματος ψήφισε η πόλη Brooksville της Καλιφόρνια. Καλεί όλους τους εργαζόμενους της να φορούν αποσμητικό και εσώρουχα αλλιώς μπορεί να απολυθούν. Ακόμα θα πρέπει να μην έχουν σκουλαρίκια παρά..


Μόνος το αυτί, να μην φορούν ρούχα που αφήνουν σε κοινή θέα τα εσώρουχά τους και γενικά να είναι σεμνοί. Το συμβούλιο της πόλης ψήφισε θετικά 4 προς ένα αυτό το μέτρο. Ο ένας που ήταν αντίθετος ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος που λέει ότι αυτό με τα εσώρουχα σου στερεί την ελευθερία να διαλέξεις τι θες να φοράς.


Share on Facebook

ΑΠΟΓΝΩΣΗ.............Ακούει ο υπουργος ΥΕΝ-ακούει κάποιος?

ΑΠΟΓΝΩΣΗ.............


Διαβάζοντας το σημερινο αρθρο για την GA Ferries και τον γνωστο φεσατζη του λιμανιου αλλα και οχι μονο ,θα ηθελα να σας πω πως ακομα και να πει ΠΝΟ να φυγουν τα πλοια ακομα και πετρελαιο να πληρωσει που λιγο δυσκολο γιατι τον εχουν παρει χαμπαρι και στην ΕΚΟ και οπου αλλου εχει επιχειρηση να αγορασει , Υπαρχουν κατι απληρωτοι υπαλληλοι που δεν εχουν παρει τα δεδουλευμενα τους , αλλοι ειναι 3 μηνες αλλοι 4-5μ ηνες που πιστεψτε με δεν ειναι διαθετημενοι να δουλεψουν αλλο για να παιρνει τα "Φραγκα" στη τσεπη αδιαφορώντας για ολους και για ολα. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΣ, υπαρχει κανενας να τους αναγκασει εχουμε και οικογενειες και παιδια τα εξωδικα πεφτουν βροχη απο τραπεζες και αλλες υποχρεωσεις θα μας πανε μεσα για χαρη αυτου που θα επρεπε να ειναι ... Τι κανετε εκει στην Επιθεωρηση Εργασιας ; Εισαγγελεις ; Τοσο πολυ φοβαστε τον Πουρατο ή μηπως παιρνετε δευτερο μισθο ; (αλλα σιγα να μην πληρωνει) Λυπαμαι πολυ γιατι διαπιστωνω οτι ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, μεσαιωνας , στο τελος θα μας καψουν και για αιρετικους που θελουμε και να πληρωθουμε, τι να πω... ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Με εκτιμηση
Ενας απο τους Φεσομενους.
-------------------------------

Αλλά λόγια δεν χρειάζονται, τα είπε όλα ο άνθρωπος, ο απλήρωτος άνθρωπος για την ακρίβεια...

για την αναρτηση Δ.ΒοΓ.

Είναι βάρβαρο αλλά έχει πολλά διδάγματα

Κάποτε ήταν μία κοπέλλα
Ήταν όπως την βλέπετε εδώ

Μετά...........για δείτε παρακάτω

Αυτη και ο πατερας της 1998



Διακοπες στην Βενεζουελα



Γενεθλια σαν παιδι



Σε παρτυ με φιλους



Το αυτοκίνητο στο οποίο ταξίδευε η Jacqueline. Χτυπήθηκε από άλλο αυτοκίνητο
το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος μαθητής πηγαίνοντας σπίτι αφού είχε πιει μερικά
ποτά με φίλους. Αυτο έγινε τον Δεκέμβριο του 1999



Μετά το ατύχημα η Jacqueline χρειάστηκε πάνω από 40 επεμβάσεις



Η Jacqueline παγιδεύτηκε στο φλεγόμενο αμάξι και το σώμα της καιγόταν για 45 δευτερόλεπτα περίπου



Με τον πατέρα της 2000.



Λαμβάνοντας περιποίηση.



Τρεις μήνες μετά το Ατύχημα



Χωρίς το αριστερό βλέφαρο η Jacquie χρειάζεται σταγόνες για να μην τυφλωθεί



Τώρα ο 20χρονος δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό του που οδήγησε μεθυσμένος
εκείνο το βράδυ πριν τρία χρόνια

Έχει συνειδητοποιήσει πως κατέστρεψε την ζωή της Jacqueline Saburidos



Δεν πεθαίνουν όλοι όσοι είναι θύματα τροχαίου. Aυτή η φωτογραφία πάρθηκε

μετά από 4 χρόνια από το ατύχημα και οι γιατροί ακόμη διορθώνουν την Jacqueline
της οποίας το σώμα καλύφθηκε κατά 60 % από σοβαρά εγκαύματα



Ξέρω πως αυτά τα μηνύματα λένε προώθησε το αλλά τα περισσότερα είναι
ηλίθια αυτό είναι πραγματικό και αν δεν το προώθησης είσαι ηλίθιος πραγματικά.
Παρακαλώ στείλτε το σε όσους περισσότερους μπορείς για να καταλάβουν τις
συνέπειες της μέθης στην οδήγηση

Την επόμενη φορά που σας σταματήσει η αστυνομία ξανασκέψου το ... και θυμήσου αυτό.. Μην πίνετε όταν θα οδηγήσετε, οδηγείτε πάντα με ασφάλεια...ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.

Αν έχεις καρδιά προώθησε σε όποιον ξέρεις γιατί όλοι πρέπει να το δουν